Aktivní / Neaktivní antivir

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Odpovědět
onémj
nováček

Aktivní / Neaktivní antivir

Příspěvek od onémj »

Ahoj, reinstaloval jsem Windows 7, odinstaloval jsem původní Windows Defender antivir a nainstalova Aviru společně s Comodo firewall. Vše vypadá že běží, ale centrum akcí mi hlásí, že není ani jedno aktivní. Pokud zapnu antivir i firewall v centrumu akci, ani po zapnutí se nic nezmění. Tak mě zajímá jestli teda je či není oboje aktivní ? Oboje mám všude povoleno aby se spouštělo.
Kohyx
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktivní / Neaktivní antivir

Příspěvek od Kohyx »

Doporučil bych jen jedno řešení, a to ESET Smart Security. Není potřeba instalovat více AV, je to pouze a jen na obtíž a padá výkon.
Provozuji IT magazín o smartphonech FreeBit.cz a mám rád Apple.
dvorakj
Master Level 7
Master Level 7

Příspěvek od dvorakj »

Ale ten eset je placený, i když já ho má nejradši. To pak už balík comodo nebo avast free s firewall z windows, bohate staci
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Když vpravo dole klikneš na liště na ^ (jinak schovanou ikonu) Aviry, nebo Comodo, tak se můžeš přesvědčit, že běží.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Kohyx
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kohyx »

dvorakj píše:Ale ten eset je placený, i když já ho má nejradši. To pak už balík comodo nebo avast free s firewall z windows, bohate staci

Pošli PM, mám tu nějaké klíče.
Provozuji IT magazín o smartphonech FreeBit.cz a mám rád Apple.
richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5

Příspěvek od richchie »

Ony jsou už klíče free?Byly by ještě nějaké k mání a že bych přešel z kvalitnějšího comoda na eset?
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry, firewally…“