Po nějaký chvilce se mi začně chovat komp, seká se přetahování oken,hry,video atd. Když přepnu rozlišení a potom hned zase zpět na původní rozlišení zase všechno chodí nějakou chvilku normálně a potom celej proces musim opakovat... Nemáte někdo tušení?
Virama to nebude,už to zlobí dost dlouho a od té doby už jsem asi 3x formátoval a znovu instaloval...Sestava Pr.Intel Pentium4 2,4 GHz 533 MHz(Prescott) ,Ram. 2x 512MB DDR,grafika GE Force 4MX 440 vím že to není žádné dělo ale dřív to chodilo normálně...jo a k těm teplotám ty jsou standartní. Žádné extrémy
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Jsou nějaké problémy při spouštění PC? Pokud to není teplotou (některé ovladače mají možnost hlídat teplotu a při překročení nastavené teploty sníží takt karty), tak to může být nevhodným ovladačem grafické karty, nebo jsi několik ovladačů napral do sebe. Doufám, že jsi před instalací i formátoval, aby byl disk čistý., protože i podobně se může chovat narušený systém.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
hele my ti tady radíme a když nás něco napadne tak řekneš že to tím nění a co třeba to vyzkoušet a přesvědčit se
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
mám již starší PC, ale nedávno se mi z ničeho nic restartoval při hraní nenáročné hry (wowko) a od té doby nešel monitor, až do té doby, než jsem připojil kabel od grafické karty ke procesoru (alespoň tusím, mozná k základní desce, nevím,...
Zdravím, nakoľko neviem nič nájsť na nete tak to skúsim napísať tu a snáď niekto s niečím pomôže.
Pri zaťaženom PC pri nejakej graficky naročnejšej hre tak mi skáču otáčky na ventilátoroch na grafickej karte a potom z ničoho nič mi vypne display a...
Poslední příspěvek
300W je spotreba karty v plne zatezi, ale 2 kabely jsou vzdy lepsi nez 1.
Je ale velmi pravdepodobne, ze problem neni vyresen, jen teplota karty neni dost vysoka aby se znovu objevil.
Nicmene pokud je karta opravdu vadna, tak teplota pri ktere se...
obracím se na vás s žádostí o pomoc s výběrem nové sestavy. Moje staré PC z roku 2020 mi teď po výměně zdroje běželo den a pak úplně přestalo reagovat. Ve skříni byl navíc kondenzát z elektronické cigarety, takže si nejsem jistý, jestli má...