Ono nejde jen o rychlost - jsou zde třeba dotazy typu - "koupil jsem 1TB disk a má jen 931GB. Mám jej reklamovat?" atd.
300kB/s max
Moderátor: Mods_senior
-
Uziv00
Re: 300kB/s max
No já nevím, na jednotky upozorňuji taky a zrovna tak spousta jiných a ještě jsem upozorněn nebyl. Asi fakt budu muset napsat ten článek
Ono nejde jen o rychlost - jsou zde třeba dotazy typu - "koupil jsem 1TB disk a má jen 931GB. Mám jej reklamovat?" atd.
Naposledy upravil(a) Uziv00 dne 28 úno 2015 17:58, celkem upraveno 1 x.
-
IDVert3X
Příspěvek není k dispozici
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 13:56, celkem upraveno 3 x.
Copak o to, článek bude užitečný, ale někteří lidé se stejně nedají poučit / říct ... stačí se podívat, jak przní češtinu a na jakákoliv pravidla (často o nich ani netuší - a takový lidé mají poslední léta třeba i několik vysokých škol) zvysoka kašlou, není se pak co divit, že lítají velká / malá písmenka jako nic. Nebo lidi co přijdou domu a hází ponožky po bytě kdekoli je napadne, budou se vzrušovat o velikosti písmenek? Osobně si myslím, že ne. A co ta velká část populace, co je alkoholově závislá? Nemluvě o dost velkém procentu drogových závisláků (mladý, umělci, ...). Poslední léta se často setkávám i s lidmi, kterým něco řeknete a oni si to předělají úplně na něco jiného, co jste ani neříkali. Jde to i často pozorovat zde na fóru. Tedy někteří lidé mají problém pochopit text / mluvený projev ... nebo si to předělají na to, co jim vyhovuje.
Osobně jsem spíš puntičkář, navíc jako programátorovi se mi jakákoli malá nepřesnost okamžitě vymstí ...
Osobně jsem spíš puntičkář, navíc jako programátorovi se mi jakákoli malá nepřesnost okamžitě vymstí ...
-
Uziv00
Člověče, kdes potkal moji ženu?Poslední léta se často setkávám i s lidmi, kterým něco řeknete a oni si to předělají úplně na něco jiného, co jste ani neříkali.
Tak ženy / dívky jsou zcela specifický problém (pro chlapy / kluky). Ale jak se říká, muži jsou z Marsu a ženy z Venuše