njn tak je mi to blbé, že otravuji tak trochu se zastaralou hrou ale chci si ji zahrát mno nyní přestoupím k problému a to jest po nainstalovaní COD2 vše v poho vše sem zkopíroval no ale jakmile spustím hru objeví se mi tabulka s hlášením, něco o dirext 9 a přemístí mě to na odkaz FaQ na jejich stránky a hra se nespustí už sem ji instaloval po 3 a zkoušel sem i dirext co je na cd od hry a nic
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Na kterém počítači to testuješ? Včera jsem se jí pokoušel nainstalovat známému a vyskakuje na mě stejná chyba. Na počítači je pouze integrovaná grafika. FaQ není na stránkách, ale je součástí instalace.
na integrované grafárně 128 mb, ale ne jiném pc mi na to stačila pouze 64 ge force (už newim přesně jaký model) no je to to první pcv v mém podpisu ale já myslel, že dirext je nainstalovám přímo u windows ne?? a kde ho teda stáhnu (zdarma)
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
DX9ítkou to není instaloval jsem DX9c ze tří různých zdrojů a marně. Domnívám se, že problém je v požadavku hry na grafické procesory nVidia, nebo ATI.
Ja sem preinstaloval windowsy a na druhym disku sem mel cod2. a kdyz sem chtel zmenit nastaveni grafiky tak mi call spadl a nahodil nakou chybu a pak me to hodilo na stranku o directx9... a od ty doby mi jede call jen na 640x480... co stim??? directy sem preinstaloval....mam reinstalout calla???
Myslím, že můj dotaz směřuju na správné místo- nainstaloval jsem si CoD2 /instalace proběhla bez problému/ a hned jsem chtěl hrát, ovšem se vyskytl problém
Po kliknutí na "Play Single Player" na mě bafne toto:
a pak
jen se mi prosím nesnažte namluvit že na to mám slabý počítač. Díky moc za rady