nahrávání hovorů
Moderátor: Mods_senior
nahrávání hovorů
Zdravím,nedoporučil by mi někdo nějaký program na telefon pro nahrávání telefonů? Mám doučování na angličtinu (každý týden) a potřebuji si to nahrávat. Už jsem na google play stáhnul nespočet nahrávačů ale cca každý 3. hovor mi to nenahrává (někdy i jinak). Nemá prosím někdo nějakou radu?
-
guest
Re: nahrávání hovorů
pokud bys u mobilu použil výstup na sluchátka a připojil to třeba k PC nebo magneťáku, pak nahraješ všechno bez programu.
banana99 píše:Mám doučování na angličtinu (každý týden) a potřebuji si to nahrávat.
OT: Doucovani po telefonu, to neni vtip?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
nahrávání hovorů
To je spis dotaz na telefonni forum, ja pouzivam jeste stary Symbian na nokii, nahrava to celkem spolehlive... Anebo pres voip, treba operator ha-loo nahravani umi, volani v ranci site zadarmo
Ps: To musi byt rootly android?
Pss: kdo to doucuje, nejaka anglicka studentka? ;1) kdes to sehnal?
Ps: To musi byt rootly android?
Pss: kdo to doucuje, nejaka anglicka studentka? ;1) kdes to sehnal?
ok dík,
nene,doučuje mě normální učitel angličtiny (dříve překládal noviny). Sehnal jsem ho náhodou-prodával jsem notebook a on se mě ptal jak funguje zvuk kvůli skypu,řikal mi že je učitel a studenty učí přes dálku (jak mladé tak staré) tak jsem to zkusil taky,a jsem s ním spokojený. Peníze mu posílám měsíčně na účet a on mi vždy v domluvený čas zavolá a 45 minut mě doučuje.
nene,doučuje mě normální učitel angličtiny (dříve překládal noviny). Sehnal jsem ho náhodou-prodával jsem notebook a on se mě ptal jak funguje zvuk kvůli skypu,řikal mi že je učitel a studenty učí přes dálku (jak mladé tak staré) tak jsem to zkusil taky,a jsem s ním spokojený. Peníze mu posílám měsíčně na účet a on mi vždy v domluvený čas zavolá a 45 minut mě doučuje.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 30663 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od teichmann.ondrej