Funguje jak jsem čekal, na baterii okolo 3h. Svižně a tiše. Jen budu muset udělat doma něco s routerem, protože když se připojím doma na wi-fi, tak se kousne, ale všude jinde šlape, tak nějak netuším čím to je...MEN píše:No a co jak si s tím spokojený ?? Když jsem to vidělat tak přemýšlím že bych pořídil do školy na poznámky a internet :)
Co jsme si koupili ...
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Co jsme si koupili ...
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Akem: Sorry, já místo ZE četl ZA:D
Tak teď mám dilema, měl sem v plánu si koupit stůl a sedět na starý kanc. židli, teď uvažuji nad koupi toho křesla a přežít s PC na nočním stolku ještě měsícDeny18 píše:http://www.hawaj.cz/kancelarske-kreslo- ... r-717.html Je teď ve slevě ze 4 000 Kč.
Je fakt úžasná, tvarem taková levnější náhrada DX Raceru. Taky pohodlná a robustní. Navíc i polohovatelná, houpací.
MB: Asus ROG Maximus VIII Ranger | CPU: i5-6600k | CPU Cooler: Noctua NH-U12S | GPU: MSI GTX 1070 Gaming X 8G
RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 | SSD: Corsair MX100 256GB | HDD: 2x Seagate Barracuda 7200.14 1TB
PSU: Corsair RMx Series RM650x | CASE: FD Define R4 BP w/ window
My Steam Profile (from SteamDB)
RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 | SSD: Corsair MX100 256GB | HDD: 2x Seagate Barracuda 7200.14 1TB
- Worth: $8950 ($2776 with sales)
- Games owned: 501
- Games played: 146 (29%)
- Hours on record: 5,172.1h
Já svojí DXRacer sehnal novou za 4k to bych si radši doplatil ještě trošku.
Nepsal si pár stran nazpět, žes kupoval použitou od kamaráda ? 
MB: Asus ROG Maximus VIII Ranger | CPU: i5-6600k | CPU Cooler: Noctua NH-U12S | GPU: MSI GTX 1070 Gaming X 8G
Já myslel, že ji zlomil, nebo co 
Každopádně já bych si už znovu koženkovou židli nekoupil...
Každopádně já bych si už znovu koženkovou židli nekoupil...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
taky jsem znovu koženku nechtěl, ale jsem s DxRacer spokojenej, ale upřímně, cena do 5t mi přijde akorát, ale víc už ne, zas takový zázrak to není. Spíš je to opticky hezký
SoNyX píše:Tak teď mám dilema, měl sem v plánu si koupit stůl a sedět na starý kanc. židli, teď uvažuji nad koupi toho křesla a přežít s PC na nočním stolku ještě měsícDeny18 píše:http://www.hawaj.cz/kancelarske-kreslo- ... r-717.html Je teď ve slevě ze 4 000 Kč.
Je fakt úžasná, tvarem taková levnější náhrada DX Raceru. Taky pohodlná a robustní. Navíc i polohovatelná, houpací.
Ty přežíváš s PC na nočním stolku?
To musím napravit nejdříve stolem! 
Byla nová, seděl na ní jednou-dvakrát, minulá mi praskla.. 
jinak je to tahle: http://www.dx-racer.cz/dxracer/558-zidl ... f01-rn.htm
ta koženková není, je látková, a jsem spokojenej, taky jsem koženku nechtěl
jinak je to tahle: http://www.dx-racer.cz/dxracer/558-zidl ... f01-rn.htm
ta koženková není, je látková, a jsem spokojenej, taky jsem koženku nechtěl
- Speed_dead
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si už někdy v září pořídil svítilnu Convoy S2+ u Fasttechu. Je vcelku malá (průměr 2,5 x 13cm) a svítí opravdu hodně. Ledka má příkon 9,5W a v pohodě přesvítí 75W klasickou žárovku. Je na lipol aku 18650 (v podstatě jeden článek z notebooku, jenž se dá z rozebraný baterie taky použít). Podobný svítilny se tady v ČR prodávají tak za pětinásobek. Ale je fakt, že tohle je "značková" čína" a zde prodávají svítilny renomovaných přodejců, jako je třeba Olight či Fénix. Ohledně velikosti a světelnýho výkonu jde dnes o špičku. Výrazně silnější svítilny koupíte, ale budou jak výrazně dražší, tak už nebudou tak kapesní. Třeba takový Fenix TK75 je toho příkladem.
Jelikož známí a kamarádi vědí, že se zajímám o ledkové svítilny, tak si ji nechali předvést. Nakonec to dopadlo tak, že jsem jim postupně sehnal 8 kousků a dalších pár ještě určitě bude. 
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Tuhle mám taky a opravdu svítí jako blázen. Ale poslední dobou u ní blbne trochu elektronika.