zdravim mám novýho notase - cerstve po instalaci xp prof., a mam problem s frekvenci procesoru!
je to amd tl-60 (2ghz) ale ve spravci zarizeni mel ty dva giga jen chvily po instalaci pak se zacal ukrutne zpomalovat az na necelich 400Mhz pravdepodobne je to z duvodu uspory energie ale proc to dela i kdyz je v siti??(230V) a hlavne se mu uz nechce tak ochotne tu frekvenci zvyšovat... lita to mezi 400-1000Mhz alr kdyz je na tech 400 tak se s tm neda delat... a jentak se sam nezrychli ...moc to nereaguje na to co prave delam
skus třeba nějaký bench co ti zatíží cpu na 100% mělo by se to smao zvedat podle potřeby kůli spotřebě
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
jo zvedá se to ale sere me ze to klesa az na tech 387Mhz od tam tud se tomu ani moc nechce potom je to jak prace na stary 3.8.6.... nedalo by sse to nekde v biosu nebo jinde nastavit??? aby to klesalo treba jen na 1GHz
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
stahni si aplikaci RMclock a tam si muzes nastvatit frekvence podle rezimu... ale musis v tom mit dobrej bordel kdyz si to dela samo, muj notas si to nedovoli :)
u noťasů to tak bejvá nastavený že se to snižuje kvůli spotřebě, aby vydržela co nejdýl baterka, sice noťas nemám (nebo mám, ale nepoužívám, protože to je shit..) ani ho nechcu, ale toto tak bejvá, a nevim kde se to nastavuje, skus se podivat třeba taky v ovládacích panelech tam někde do baterky nebo tam někde se porozhlídni, kdybys nic nenašel, skus to co ti tady radí...
Zdravíčko, potřeboval bych poradit s upgradem pc. Chtěl bych si pořídit lepší CPU ale moje znalosti jsou v tomto ohledu dost zastaralé a už se tomu nevěnuji nějakou dobu. Chtěl bych případně i více ram. A tak moje otázka zní na nějaké doporučení co...
Poslední příspěvek
Lepsi Intel nema smysl kupovat, tedy pokud necekas tuhou zimu a nechces ho pouzit jako primotop.
Ahoj, potřeboval bych poradit o novým procesoru k sestavě. momentalně mam R5 5600 a přemýšlím že původní prodám a koupím nový, rozhoduji se R7 5700X nebo R7 5800X.
Nejsem si jistý jaký vybrat, jeden žere 65W druhý 105W.
taký otázka zní jestli to...
Poslední příspěvek
Shokata88: 3200MHz bude oficiální podporovana rychlost, ale není problém nastavit i vyšší, na té samé desce mi s Ryzenem 5600X funguji 2x 16GB 3600MHz Kingstony.
Ahoj, chtěl bych poradit ohledně nového chlazení. Zde jsou moje komponenty a pod ně vypíšu i problém.
Mám -
1.Procesor - AMD Ryzen 5 5600
2.Chladič na procesor - ARCTIC Freezer A35 A-RGB
3. pasta použitá - ARCTIC MX-4 Thermal Compound
(sestaveno...
Poslední příspěvek
Foto otevrene skrine, kde je videt rozmisteni komponent a vsech ventilatoru by se hodilo take.
Dobrý den, dneska jsem si koupil nový procesor ryzen 5 5600 a po update Biosu na nejnovější mi nechce nastartovat, jenom svítí CPU bílé a nic jednoho když přehodil svůj starý R5 2600 tak mi funguje, nevite co je za problém?
Poslední příspěvek
Čím víc témat, tím víc adidas :roll: Proč nemůžeš pokračovat
Takže tam máš tu beta verzi? Zkusil bych se vrátit na dřívější verzi od 7B86vMF a vejš.