Jak jsem psal, budeme vděčni za jakoukoliv propagaci našeho fóra napříč Českou Republikou a Slovenskem (pozor, nikoliv za reklamní spam)....když bude nějaká příležitost, doporučte nás prosím
...hlásím aktuálně 50 soutěžících.Moderátor: Mods_senior
Jak jsem psal, budeme vděčni za jakoukoliv propagaci našeho fóra napříč Českou Republikou a Slovenskem (pozor, nikoliv za reklamní spam)....když bude nějaká příležitost, doporučte nás prosím
...hlásím aktuálně 50 soutěžících.lucaso84 píše:Tak já nevím jak vypadá v dospělosti
Způsob slosování výherců:
nejpozději do 28.12.2014 bude každému uživateli, který postpoupí do slosování, přiřazeno výherní číslo v rozsahu 1-80
prvním slosovacím dnem bude den 29.12.2014
ke slosování o ceny využijeme znovu hru Šťastných deset - královské číslo. Majitel čísla, které bude v daný den vylosováno coby "královské", vyhrává. Jestliže se daný den nikdo nevylosuje, pokračuje se s losováním následující den. A takto maximálně 5x ..........poté přistoupíme k pravidlu, že uživatel, který bude nejblíže číslu královskému, vyhrává (jestliže toto bude platit pro 2 uživatele, vyhrává ten s vyšším losovacím číslem)
jestliže do slosování postoupí více jak 80 uživatelů, bude toto rozděleno do více losovacích dnů (dáno limitem 80 čísel ve hře Šťastných 10)