Wifi Problem s viacerymi pripojenymi zariadeniami
Moderátor: Mods_senior
-
falcon5583
- Level 1

Wifi Problem s viacerymi pripojenymi zariadeniami
Ahojte.Mam problem ked pripojim NTB a napriklad smartfon naraz na wifi tak mi zacne sekat a spomaly mi rychlost nechapem preco.Viete mi prosim poradit?Rychlost mam 1300 kb/s to musi stacit.

Re: Wifi Problem s viacerymi pripojenymi zariadeniami
Vyrobce a model routeru? (pravdepodobna pricina)
-
falcon5583
- Level 1

d-link dsl-2641r
Nooo, nejaka levna mrska no... Udelej test na testo strance a postni sem vysledek http://www.speedtest.net/ , nejlepe kdyz mas pripojena obe zarizeni a pak jen jedno. Predpokladem pro nezkreslene vysledky je samozrejmne, ze budes u routeru do vzdalenosti 1-2m nebo budes pripojen kabelem.
-
falcon5583
- Level 1

spravil som test ked boli obidve pripojene 1299.4 kB/s 132.5 kB/s
a tu je test iba pripojeneho Huawei G700 divne lebo mi pusta len 86 kB/s a up 48 kB/s nechapem v com moze byt problem?
a tu je test iba pripojeneho Huawei G700 divne lebo mi pusta len 86 kB/s a up 48 kB/s nechapem v com moze byt problem?
Sorry, ale ja tu tvoji formulaci nechapu. Muzes sem dat screenshot? Protoze speedtest ukazuje vysledky i v jinych jednotkach a pouziva Adobe Flash, takze nechapu "a tu je test iba pripojeneho Huawei G700".
Takze kdyz mas pripojene obe dve zarizeni tak to jede v poradku?spravil som test ked boli obidve pripojene 1299.4 kB/s 132.5 kB/s
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek