Zdravím všechny mám takovej problém můj počítač napadl trojský kůň a než jsem stačil něco udělat úplně mi ho odrovnal tak sem se rozhodl že přeinstaluji wondows normálně jsem vše nastavil v biosech a když jsem se dopracoval až k té tabulce kde mi to ukazuje jaké mám v pc oddíly.Já měl dva jeden C:100gb a D:220gb ale v té tabulce mi to ukázalo jen C:150gb a nic víc zarazilo mě to a tak jsem celou instalaci zrušil a když jsem všechno v biosech vrátil do původního stavu a pc restartoval tak už mi ani nenaběhla plocha.Nevíte jak s toho ven????
Všem předem díky
Tak PC máš novější, tak harddisky větší velikosti by měli být podporované. Ty jsi dělal jen přeinstalaci Win? Takže ne novou čistou instalaci? Jsou to jen Win XP nebo aspoň Win XP + SP1?
Chtěl jsem sformátovat celej disk aby byl úplně čistej ale jaksi jsem se k tomu nedostal mám windows xp+sp1 ale když jsem to už kdysi přeinstalovával tak to šlo ale teda na jiným pc na tomhle mi to poprvé instaloval známej.
normalne to naistaluj do toho jednoho oddilu a pak ve win pres spravu disku to to tu druhou cast ukaze a naformatujes to tam me se to taky prakrat stalo ze me to nezobrazilo treba pul disku
Jenom poznámka Windows XP SP1 a straší nepodporuje disky větší jak 130 GB kvůli absenci 48bit adresování, proto je zmíněný problém při instalaci. Vyřešit se to dá rozdělením na 2 a víc oddílů menších jak 130 GB. po instalaci pak doporučuju nainstalovat SP2 nebo u SP1 doplnit registr pomocí této utitlity http://www.48bitlba.com/enablebiglbatool.htm kapacita pak bude plně podporovaná nebo sehnat instalačku Windows XP SP2, kde už s velkými disky není problém.
Dobrý den
Mam prosbu pořídil jsem si notebook značky.
Lenovo V15 G4 IRU Business Black bez os když chci nainstalovat
windows 11 tak v instalačce nevidím disk co jsem hledal.
Tak v biosu by měla bet funkce Intel VMD vypnout jí ale já v Biosu nic...
Poslední příspěvek
Už zo zvyku by som najskôr aktualizoval bios,ak je novší.
Ahojky, nevím co se poslední dobou děje s mým notebookem, ale dost často mi BSoduje. Podle minidumpů vieweru pořád odkazuje na Nvidiu, několikrát jsem ji přeinstalovala... Ať tam byla Windows 10 a nebo Windows 11 dělá to úplně samý problém....
Poslední příspěvek
Takže normálně budu moct hrát hry i když to bude zakázané ?
max tak na integrované grafice jestli nějakou má no :)
Vždycky jsem nechal instalovat updaty Win 11 a pak jsem ručně aktualizoval grafiku.
Nyní nastal problém, že drivery aktualizovat nejdou, hlásí to, že probíhá instalace updatu nebo něčeho jiného. Přitom updaty žádné teď nemám, zkusil...
Poslední příspěvek
Prosím, můžeš napsat tyto info?
Název tvé gpu? + Jaké je id hardware té gpu?
Najdeš ve správce zařízení / tvá gpu / záložka Podrobnosti / Id hardwaru / zkopíruješ všechny řádky a vložíš je sem.
Jakou verzi se tam snažil instalovat Windows Update?...
Ahoj,
na svém PC jsem upgradoval procesor z Ryzen 5600X na 5700X3D. Na desce jsem updatoval BIOS na novou verzi.
PC nenaběhlo pouze se roztočili ventilátory, na desce se rozsvítila červená dioda CPU. Pomohlo vyndat baterii na desce. Poté PC bez...
po nainstalování WIN 11 na starší Acer Predator 17 (980m), aktualizací, ovladačů, Avast One, CCleaner, Chrome, TeamViewer, VLC, WinRAR a Office 2024 na ntb při spuštění a pak klidně 10x v průběhu večera vyskakuje cmd s:
FINDSTR: Cannot open...