Zdravim all... Jak jsem tu už zmiňoval, sehnal jsem si od kámoše CoD4, ale jelikož to nemá na cd, ale v pc, hodil jsem si to na dvě DVD. Doma jsem to hodil do pc, nainstaloval atd... Pak z těch instalačních souborů udělal balík ve formátu ISO,otevřel skrz Daemon a spustil... Hra se ale nespustí, jen problikne hlavní logo (CoD4MW) a šmitec. Multiplayer ale fachá v pohodě... tak nevim. Díky za pomoc..
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
hlavne o tom tady verejne diskutuj az ti nekdo zaklepe se soudni rozhodnutim k prohlidce a zabere ti vse co mas s pc neco spolecnyho tak pochopis!:)
moc rozumne to neni tu o tomto zrovna tady mluvit.
Radši jsem to teda poupravil... Ale jo, už jsem o tom slyšel, brácha mýho kámoše takhle o pc přišel, teda ne tim že něco psal na forech, ale zkrátka mu ho zabavili a musel solit pokutu a ještě k tomu mu vymazali harddisk.
to byli velmi stedri nebylo to pred vanoci ze meli takoveto slitovani! zanmi za par softwaru dostal 50 tis a u disky mu nevratili! nakonec vsak vratili a byli uz k vyhozeni!
mám stařičký noťas ASUS E200H, využíval jsem ho jen na prohlížení webu tak to stačilo ale po aktualizaci oken už se nezapnul. Notebook jede (nebo aspoň svítí dioda) a obrazovka se jakoby podsvítí, to dělal i předtím než nabootoval do...
Poslední příspěvek
To však oficiálně funguje jen na WIN PRO. Není to pro HOME podporované, takže to WIN update nemusí respektovat - zkušenosti s tím nemám. A funguje to jenom pro Feature Update (nové verze WIN), ostatní aktualizace to nezastaví. Toto však není...