Dobrý den, mám problém. Asi před rokem jsem si koupila externí HDD (Externí pevný disk, velikost 2,5", kapacita 500 GB, rozhraní USB 3.0 (zpětně kompatibilní s USB 2.0), napájení pomocí USB portu) a na mém starším PC fungoval bez problému(měla jsem Visty). Tento počítač se mi ale rozbil, tak mám teď jiný a zde se externí HDD se neobjeví(jsou zde také Visty). Když ho zapojím objeví se instalace proběhla v pořádku, připraveno k použití ale v PC ho nemohu najít, nevíte prosím co s tím? Tento externí disk jsem zkoušela zapojit do notebooku a tam se objeví a otevře v pořádku.
Děkuji za pomoc.
Předpokládám, že když proběhla instalace, tak ho BIOS vidí. Pak sem vlož screen ze Správy disků.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Asi mi chybí informace. Ten exterák je nejspíš L:, že? Pak Tvůj PC nerozezná souborový systém na tom exteráku a já bohužel nejsem schopen říci, proč. Apropos - Visty jsou nevyzpytatelné, mám je na dvou PC a myslím, že vím, o čem mluvím.
Zkus ještě rozšířit ten screen ze Správy disků, nejméně polovina ho tam chybí - další disky dole uprostřed.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Lucccka.r je kamarádka, se kterou jsem to řešil na dálku.
Upřesním: Notebook s Win7 HDD vidí jako NFST, a vše funguje bez problémů, HDD je tedy na tomto PC zálohovaný a čerstvě zformátovaný, po připojení na druhý PC s Win Vista, je HDD zobrazen opět jako RAW. Další jednotky, E:, F: atd ve správě disků je dle mého čtečka karet.
dravim,
mam problem s extermin diskem. Ma kapacitu 3TB, ale dostupne jsou pouze 2TB. Spravce disku ukazuje 2TB a pak 750GB neprirazeno. Ale pri kliknuti pravym tlacitkem na 750GB cast, abych s tim nebo mohl udelat, nabidne se mi jen volby Vlastnosti...
jdu si pro radu - minulý rok na Vánoce jsem dostal externí HDD LaCie Rugged USB-C 5TB, se kterým mám nyní problém.
Jakékoliv soubory, které na disk nahraju a vložím do složky, se mi na TV nezobrazují - ve chvíli kdy soubory vložím na...
Poslední příspěvek
Opravneni na pristup do slozky, karta Zabezpeceni.
Udelej screenshot z jedne slozky ktera na TV funguje a ktera nefunguje.