4GB nestačí.. nezahraješ si battlefield 4, path of exile, rift.. pak mi padal skyrim s mody.. ale to bylo před nějakou dobou se starším PC.. nicméně kamarád má stále 4GB a minule vyložil docela dobrý seznam her u kterých je to na hraně/padá to, včetně farcry3 a crysis 3..
Jasně, na medium detaily bude všechno v pohodě.. ale ve chvíli kdy člověk nahodí ultra textury - jsi v řiti..
a doby, kdy člověk když zapínal hru, tak vypl všechno ostatní jsou taky dáávno pryč..
na R9 270(x) rozejdeš většinu her na ultra s více než 40ti FPS.... ale třeba zmiňovaný Path of Exile padá při každém načítání mapy.. a můžeš mít detaily, jaké chceš..
Nevím na jakých zkušenostech zakládáš své komentáře, ale já hraju dost.. a moje sbírka her určitě není zrovna nejmenší..
Jsem pro složit PC s 4GB a dokoupit další modul při příští výplatě.. ale osobně už PC s 4GB ramek nechci ani vidět
Ach jo už mě štvou vaše rady (kromě Martyho proti tomu nic nemám jen si myslím že ramky co použil mají vysoké CL-jen můj názor)
Moje názory:
-AMD-TOPENÍ TDP 125W, Pro herní PC bych doporučoval POUZE INTEL -Karta AMD r9 270X se mi při běždém hraní zapekla takže bych ji moc nedoporučoval (tento model) přesto že je lákavá cena -Zdroj by sem raději dal do sestav Seasonika -U herních sestav už by to chtělo opravdu 8GB ram
Pokud chce tazatel Herní PC do 15K tak mu mohu nabídnout pc V ZÁRUCE PŘES 2,5 ROKU s hrama atd. V PC NENÍ GRAFIKA TAK SI DOKOUPÍ A MĚL BY HERNÍ PC
Já to prodávám za 10 ať to je už pryč, interoval jsem to i jinde, ale to je teď vedlejší. A když se tady někdo ptá na herní PC tak už jsem to vzal při jednom no ne ?
Ahojky. Co lze prosím v dnešní době pořídit za 24-25k?
Nemusí to svítit, je mi jedno jak vypadá.
Díky moc
Poslední příspěvek
Ta sestava od Hangliho je OK.
Ale zdroj bych vyměnil za:
Na zvážení je také výkonnější varianta CPU (bez box chladiče v balení):
Případně kombinace do limitu 25k s R5 7600X + grafika SAPPHIRE AMD RX 9060 XT 16GB
Kamarádovi teď skládám nový herní pc.
Jelikož jsem dlouho nesledoval aktuální dění ve světě HW komponent, chtěl bych se vás zeptat zda mnou navrhovaná sestava je v pořádku.
Využití pc bude zatím na hraní her ve Fhd ale do 2 měsíců má v...
Poslední příspěvek
Ja som kupil dnes 9070XT o 70 euro viac ako som mal 9070, tiez gigabyte
Ahoj všem, známá mi poslala že by chtěla pro syna herní pc a prý už objednala toto a teď se mě ptá jestli neudělala chybu. Že to ještě zaplacené nemá a pokud by to byl fail, ty by jim to tam nechala.
Já v se této HW oblasti zas tolik nepohybuju a...
Poslední příspěvek
S OS není problém, instalací dělám ročně desítky. Včetně těch kde je potřeba BYPASS na HW nebo ten debilní MS účet.
Díky