Dneska mi jaksi prestalo fungovat Kerio a tak se chci zeptat jaky freeware firewall by se mi nejvic hodil ke kombinaci Ad-watch a Avast. Zatim mam stazenej Zone Alarm, ale cet sem ze zpomaluje komp je to pravda?. Rad bych byl aby byl freeware, teda pokud naky fakt dobry existuje
Jaky Firewall?
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Jaky Firewall?
Cau.
Dneska mi jaksi prestalo fungovat Kerio a tak se chci zeptat jaky freeware firewall by se mi nejvic hodil ke kombinaci Ad-watch a Avast. Zatim mam stazenej Zone Alarm, ale cet sem ze zpomaluje komp je to pravda?. Rad bych byl aby byl freeware, teda pokud naky fakt dobry existuje
. Poradte mi prosim. Diky
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- foxy_whiteFox
- Level 3

- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
taky sem na nej ted koukal, ma dobry recenze od uzivatelu, asi do nej pujdu 
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
kde se da nastavit aby se spoustel hned po startu? Samo se mi to nikdy nespusti 

Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
mělo by to jít tak že si zástupce přetáhneš do START-všechny programy - po spuštění
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
udelal sem jak mi rekl memphisto a vse funguje
. jako vzdy ste mi super poradili. diky moc...miluju tohle forum

Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
este jeden dotazek...umi comodo blokovat reklamy jako kerio?
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
anonym_1
Re: Jaky Firewall?
Rewqa píše:Cau.
Dneska mi jaksi prestalo fungovat Kerio a tak se chci zeptat jaky freeware firewall by se mi nejvic hodil ke kombinaci Ad-watch a Avast. Zatim mam stazenej Zone Alarm, ale cet sem ze zpomaluje komp je to pravda?. Rad bych byl aby byl freeware, teda pokud naky fakt dobry existuje. Poradte mi prosim. Diky
Můžu se zeptat jak přestalo fungovat?
Já mam Ashampoo Firewall a po Keriu, Zone Alarmu, Comodu, Huricanu jsem teď snad zase na nějakou dobu spokojenej.. jednoduchý ovládání, čeština, vše dobře funguje.. nwm jestli je free, ale já ho měl na cd u nějakýho časáku, ale asi je normál free.. ale češtinu si musíš sehnat jinde, protože ta co je v instalaci obsažená je německy 
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaky Firewall?
branda píše:Rewqa píše:Cau.
Dneska mi jaksi prestalo fungovat Kerio a tak se chci zeptat jaky freeware firewall by se mi nejvic hodil ke kombinaci Ad-watch a Avast. Zatim mam stazenej Zone Alarm, ale cet sem ze zpomaluje komp je to pravda?. Rad bych byl aby byl freeware, teda pokud naky fakt dobry existuje. Poradte mi prosim. Diky
Můžu se zeptat jak přestalo fungovat?
nevim jestli je vhodne zrovna na tomhle foru to rikat...proste sem si ho nekoupil
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help