Program na upravu fotek
Moderátor: Mods_senior
Program na upravu fotek
Ahoj lidi chtěl bych nějakej dobrej program na upravu fotek abych mohl udělat pozadí te fotky víc fotek dát atp ... V malování mi to nejde
.. Předem díky
Re: Program na upravu fotek
dal jsem si spodní jak do toho mohu psát ? :O
-
guest
Předně bys vůbec nic nezkazil, kdybys občas použil kouzelné slovíčko "Děkuji"!
Za druhé, když si zadáš do Google bez uvozovek "PaintNET návod" pak ti vyběhne odkazů, že je budeš číst ještě na vánoce! Je tam spousta nápovědy a manuálů!
Ke každým jednotlivým krokům v programu ti asi nikdo radit nebude - vše je popsané na webu.
Obecně se píše tak, že vybereš písmo, barvu, velikost a místo kde chceš začít psát.
A zase si ten dotaz dal tam, kam dotazy nepatří! Máš problém se čtením psaného textu?
Za druhé, když si zadáš do Google bez uvozovek "PaintNET návod" pak ti vyběhne odkazů, že je budeš číst ještě na vánoce! Je tam spousta nápovědy a manuálů!
Ke každým jednotlivým krokům v programu ti asi nikdo radit nebude - vše je popsané na webu.
Obecně se píše tak, že vybereš písmo, barvu, velikost a místo kde chceš začít psát.
A zase si ten dotaz dal tam, kam dotazy nepatří! Máš problém se čtením psaného textu?
Děkuji moc vám :) ale jednu radu bych ještě mněl jak dát do videa obrázek v movie makeru pátral sem všude... Děkuji moc ještě jednou
-
guest
Já WMM neznám, ale mohl by tam jít přetáhnout myší. Otevři si vedle obrázky a zkus to.
Ani to ale jediná chyba je že já blbec si koupil sony vegas a nefunguje... :(
Doporučuji napřed se podivej na komponenty a jake potřebuje sony wegas pak ti mohl dojit že nebudue fungovat
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Přesně dole mám v popisku muj ntb...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek