bohužel zakládám 2 a stejnou tému. Problém z 1. témy
Abbc3 Spoiler Show
Dobrý den, mám takový problém. Už 3 roky mám externí harddisk WD Elements 1,5TB a předevčírem začal blbnout. Nejdřív se furt sám "odpojoval a připojoval" a tak jsem ho odpojil. Včera jsem ho zapojil a už se mi nechce načítat. Mám na tom celkem důležité data a tak se ptám zda se to dá nějak vyřešit nebo jestli by pomohla maximálně nějaká oprava ? Děkuji předem za odpovědi imálně nějaká oprava ? Děkuji předem za odpovědi
jsme nakonec vyřešili, ale problém je v tom že po vyřešení mi jel hdd 5 minut ani né a už zase nejede + už ani nesvítí ( jen při zapojení blikne a hotovo ) . A proto bych poprosil ještě jestli nevíte někdo zda je ještě nějaká šance na vyřešení nebo už to ani nerozjedu ? Nebo jestli nění nějaké místo / firma kde by mi z toho alespoň dokázali vytáhnout ty data. Děkuji předem za odpověd .
Někdy pomůže disk podchladit, pak vydrží fungovat déle a data se dají zkopírovat. Zachraňoval jsem takhle sestříhané filmy kamarádovi, když byl disk ponořený ve vodě s kostkami ledu. Ale nesmí se při tom namočit!!!
Zkusil jsem to na chvilku zapojit a funguje tak moc děkuju za pomoc ale ještě neozančím jako vyřešené dokuď ty hlavní data nepřetáhnu ať nemusím dělat novou tému v případě že by byl zase nějakej problém
Mám problém s načítání bankovních i FÚ stránek. Na hlavní se dostanu, ale jakmile jdu na konkrétní stránku odmítá se připojit, nebo hlásí příliš dlouhý čas načítání.
Vypnutí AVAST nepomáhá.
Zkoušel jsem i Operu, Firefox a NIC
Používám stále Chrome...
Poslední příspěvek
Chlapi,
vypnul jsem Avast a v pohodě.
Moc díky za rady.
juráš
Dobrý večer, sestra začala školení na pozicí home Office . chtěla by si nastudovat materiály pro výkon pozice ale to není umožněno protože je zapnutý Bitlocker. Údajně se ty data dají získat.
Klasická klávesová zkratka ctrl + c a ctrl + v nejde.
Poslední příspěvek
CTRL+C a CTRL+V brani zkopirovani dat, ale nemuze branit v jejich nastudovani.
To je naprosto bezna ochrana textu na webu, nefunguji klavesove zkratky, nejde text oznacit mysi, nejde udelat screenshot atd.
Dobrý den. Prodávám svůj 16tb USB disk, takže se chci zbavit své historie na něm. Je jasné, že kliknutím na smazat a vysypáním koše nejsou soubory permanentně smazané. Vzhledem k velikosti disku ho patrně prodám někomu technicky zdatnému, kdo by...
Poslední příspěvek
třeba tady je placený program na 1 rok grátis i s klíčem.
asi v 3/4 stránky klikni na záložku prozradí (Giveaway), počkej 50 vteřin a máš to. Nainstaluj a vlož klíč.
nebo tady, tam je klíč vypsán hned.
zdravím pánové,
mám problém když připojím externí hdd do usb tak ho pc nenajde až když ve správci disků se zobrazí jako nepřidělené místo tak mu přidělím pismeno a zformátuji
potom se objeví i v pc ale jakmile ho odpojím tak po znovupřipojení není...
Poslední příspěvek
Zitra vyzkouším ten software od Toshiby a uvidíme :evil: