Nejde o to chlubení upgradem, jde o ty nesmyslný diskuze který pod tím vznikaj, stejně jako třeba v tématu Pro zábavu a k pláči.. Někdo tam dá vtipnej obrázek, a pod tím se rozjede obří diskuze, jak by to bylo kdyby tam bylo tohleto, jaký to komu přivádí pocity, kdy se komu něco podobnýho stalo, hromada nesmyslů který nikoho nezajímaj, a absolutně opouštění původní směr tématu. Nakonec se od králíka v klobouku dostane až na nadívanou kachnu.
Na žádost autora a po dohodě v rámci moderátorského týmu téma znovu odemykám (a přesouvám do "Vše ostatní (hw)") .
Zároveň žádám všechny přispěvovatele, aby se drželi striktně nastoleného tématu - tedy "pochlubení" se s novým HW, který si pořídili. Případně komentář HW, který si pořídil někdo jiný v tomto tématu. OT příspěvky bez milosti smažeme - pokud se téma přehoupne v "klábosení o ničem", bude uzamknuto...
Huráááá díky!!! Tak já hned nahodim EVGA GTX 780 Classified. Můžu říct že jsem si myslel že předchozí GTX 770 Lightning je obří karta a žádná větší už snad být nemůže...omyl...vyndal jsem tuto a sedl si na zadek. Jen to chlazení je zklamání jinak výkon má brutální!
Intel i5-3350P@3,7GHz / ASUS P8Z77-V / Patriot Viper 16GB (2x8GB) DDR3 1600 / EVGA GeForce GTX 780 Classified 3GB / Be quiet! Dark Power Pro 10 650W /
SSD OCZ Vertex 4 - 256GB / HDD Seagate SV35.5 - 1TB / Win10 / Corsair 600T Graphite Series bílá / WD My Book Essential 2TB
Už je to nějaký čas co jsem si koupil tento monitor :) Parametry u něj hovoří jasně, TN 1ms 144 Hz , naprostá nádhera a spokojenost. Jenom trošičku vybledlé barvy. Ale digitální oživení na 100% to spraví Jinak jas je neskutečný, to svítí, že by se na to dalo dívat na slunečné pláži.