Mam problem s DVD napalovackou ASUS , nenacita DVD ani CD znacky VERBATIM. Tvari sa ako by na CD ,alebo DVD nic nebolo. Co s tim, da sa tato chyba nejako odstranit, alebo sa mam zmierit s tym ze Verbatimky mozem zahodit. Dakujem
Doporučuji zkusit půjčené Verbatinky od kamaráda. Může to být vadná série, nebo jiný výrobce i když jsou označeny jako Verbatin.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Dobrý den
Chtěl bych vás poprosit zda-li by mi někdo nepomohl s výběrem PC komponentů. Jsem v tom úplný nováček a bezmála jedinou inspiraci jsem měl ze stránek geekboye jenže po několika komentářích na tomto fóru jsem zjistil že to nejspíše nebude...
Poslední příspěvek
Zatím 1080p v budoucnu s 5070 ti samozřejmě 1440p
Na klasické hry jako csko,lolko,Thrones And Liberty, nějaké COOP hry jako dead Island 2, dying light 2, remnant 2 a pod alespoň na 60fps (před 5070ti)
Dobrý den, píši zde, s prosbou o radu s koupí notebooku ( převážně na školu - IT ).
Chtěl bych minimum celkové kapacity RAM 16GB (DDR4 stačí), nejlépe, aby šlo upgradovat na 32 . Grafika by mohla být i integrovaná, pokud by jsem mohl alokovat paměť...
*Název - ASUS TUF Gaming AMD Radeon RX 7800 XT OC
*Stav - použita, jako nová, netaktovaná, používaná na defaultních hodnotách
*Balení - nemám originál krabici, kterou jsem musel vyhodit z důvodu stěhování, abych ušetřil místo v bytě :(
*Koupeno -...
Potřeboval bych posunout obrazovku na notebooku ASUSS Vivobook s Win 11 o pár mm na levou stranu. Vytáčí mě, že když najedu myší uplně do pravé strany, musím se pořád vracet o kousíček zpět.
Projel jsem nastavení obrazovky, nastavení...
Poslední příspěvek
Tohle neni softwarovy problem. Proste je displej osazeny mimo stred ramecku.
Skutecne reseni viz vyse.
Jsi si jistý? Píše že když najede myší k okraji PŘEJEDE bar na posouvání a musí se myší vrátit. Kdyby to byl HW problém a jen neviděl sloupec...