Teploty CPU moc vysoké, CDI snímek k ničemu, chybí hodnoty. Vlož sem log z cdi pomocí Úpravy - Kopírovat! Na protokol událostí kouknu až se mi stáhne
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Protokol je v normálu, hlášené chyby - a je jich minimum - nejspíš vyplývají právě ze zpomalení notebooku díky vysokým teplotám.
Takže to předběžně vypadá na závěr: Vyčistit NTB, hlavně chlazení, a případně přichladit chladicí podložkou.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
chladiacu podložku mám ale bohužiaľ myslím že sa mi asi pokazila doteraz som ju mal a práve prestala fungovať tým ako som ju prefúkol prach vysávačom divné... a PC ako prefúknuť? nikdy som to nerobil :(
Stlačeným vzduchem nejlépe ve spreji - lze koupit na czc, alze apod. - profouknout chlazení CPU v protisměru, tzn. foukat do výstupu teplého vzduchu - obvykle na boku, prach a "bordel" by měl vylétávat ze sacího otvoru - obvykle na spodní ploše ntb.
Aha... takže to bude niečo stáť...len mne to bude zbytočné lebo nebudem to mať ako prenášať ja často prenášam notebook a tak a mám chladiacu dosku ale ako som písal ktorá sa pokazila :( a moc peňazí na toto riešenie nemám
Chladicí podložka Ti vyčištění notebooku nenahradí! To je prvotní úkon pro snížení provozních teplot. Jestli máš vysavač, který umožňuje i vyfoukání - nasazení hadice na výstup vysavače - mohlo by to stačit.
Nezlob se, ale věšteckou kouli nemám a poradce přes vysavače nejsem
potřeboval bych poradit s výběrem notebooku kolem 15k. Jediný požadavek co jsem dostal bylo aby na tom šlo rozjet Farming Simulator 2022. Stolní počítač bohužel známý nechce. Je mi jasné, že to za tuto cenu nebude mít s kvalitou moc...
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...
Zdravím, přítelkyni po 6 letech odešel noťas, tak je čas na nový a vzhledem k tomu, že už o tom nic moc nevím, tak bych potřeboval poradit.
Především na studentské věci, čili office appky a sledování seriálů. Velikostně by asi bylo nejlepší okolo...
Poslední příspěvek
Mně tyhle dotazy připadají s prominutím nějak hloupé. Ty nemáš na Alze máš nějaký předvýběr ?
Pokud dáš na Alze filtr ceny a úhlopříčky vyjde ti jednoduše Lenovo IdeaPad Slim 5 15IRH9 Cloud Grey celokovový (záruka na 3 roky po registraci). Výdrž...
Jdu si zde opět pro radu od zkušenějších. Rád bych si koupil notebook, který bude sloužit i na hraní her (kromě kancelářské práce). Rád bych se pohyboval kolem 40 tis . Netrvám na numerické klávesnici, ale nechtěl menší monitor jak 15 palců....
Poslední příspěvek
Kovova konstrukce bohuzel neni odolnejsi, pouze lepe vypada. Kov na rozdil od plastu neni pruzny
a poskozeni je trvale. Jakakoliv promacklina na kovu zustane, na plastu vetsinou neni viditelna.
Je řešením použití 100 procent uhlíkových vláken jako...