Ahoj.
Mám problém s editací video formatu 3GPP. Tenhle formát pouziva zejména Sony ericsson telefony (možná jenom sony ericsson..). Formát v počítači normálně přehraju, ale zatím sem nenašel žadný program který by ho dokázal editovat, nebo konvertovat do jiných formátů. Pokud o nečem takovém víta, napište .
Předem dík.
Video ve formátu 3GP používají téměř všechny značky telefonů. Pro převod 3GP třeba do formátu AVI můžeš použít program SUPER.Právě jsem to vyzkoušel a během pár vteřin je to převedeno.Video lze přehrát v libovolném přehrávači v PC.S editací avi si poradí pak většina střihových programů.Odkaz na stažení programu SUPER je tady na fóru
viewtopic.php?t=18668&highlight=
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Zdravím.
Kamoš, 70 roku, by si chtěl pořidit něco za rozumný peniz.
Jen video a internet.
Doporučite něco s dobrým displejem?
Dik.
Poslední příspěvek
9990Kč s kódem . IPS displej 300nits, numerická klávesnice, Intel N305 něco jako atom osmijádro, RAM 8GB nelze rozšířit. Windows 11. Opatrnost na mechanickou konstrukci.
Ideálně aby někdo zkušený vypnul zbytečné služby/aplikace na pozadí.
Zdravím všechny dobré duše, kteří mi chtějí pomoci.
Meta Al na fb se rozhodla ověřovat si lidi pomocí video selfie. Můj problém je ten, že nemohu najít, kde a jak se nastaví, nebo zjistí, že prohlížeč (ms edge nebo googlechrome), má fotoaparát,...