Ahoj,
mám NB Asus A6km-Q72, používám software Power 4 Gear na rychlé přepnutí profilů - podtaktování CPU, jas atd.. A používám také NB Probe. P4G mám nejnovější verzi z Asus.com a NB Probe taky. Když ale nastavím P4G na režim Quiet Office, tak mi teplota CPU po chvíli práce vylítne až ke stovce - u devadesáti začne program NB Probe pípat a jediné co můžu udělat je přepnout na vyšší výkon, tím zvýšim rychlost otáček a vyfoukám to..
Ale chci se uživatelů Asusů zeptat jestli je to normální a proč je v nabídce P4G profil, kterej výrazně přehřívá CPU??
NB Asus a software Asus NB Probe - vysoká teplota CPU??
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Možná pro zimní období... 
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
tak změna.. jelikož NB Probe používám opravdu jen chvíli.. zjistil jsem že teplota CPU se ke stovce vyšplhá i na profil Game.. ale až po nějaké době hraní.. ale předtím jsem to žádným softem nesledoval a pařil jako by se nic nedělo.. takže nějakej 110stupňů při zátěži jsem měl normálně -odhad.. no uvidim.. třeba se to neupeče.. ale jelikož výkonově je NB v pohodě.. tak když ho upeču, tak to hodim na záruku zpátky - koneckonců je to jejich blbost..
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 7247 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mmmartin
-
- 1 Odpovědi