nainstaloval jse si mac pres virtualbox a po instalaci to chce restart pc (virtuálního) tak se to automaticky restartuje ale neni tam pokračování jak to bylo v návodu na internetu ale instalace od znova. Je to tam nainstalovane protoze na virtualnim hdd je min mista. nekteri lide taky to tam pisou v komentech ze se jim tohle stava. Ale nevite teda co mam delat? Nechce se mi to vypalovat.
??
Tskto je to po odpojeni virtualniho cd viz příloha
Restart ve VBoxu
Moderátor: Mods_senior
- domitea
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Re: Restart ve VBoxu
Nastavený VirtualPC jak má bejt?
Ale nekde jsem cetl i ze se ma podrzet ctrl a odpojit disk a kliknou na restart Zde je to přeložené: Jakmile se říká, že "dokončení instalace" a začne odpočítávat restartovat, stiskněte pravou klávesu Ctrl. Klikněte na zařízení v horní části okna VirtualBoxu, hit CD / DVD zařízení a klepněte na tlačítko odpojení CD / DVD zařízení. Poté přejděte do stroje> Reset a klepněte na tlačítko Obnovit na příkazovém řádku.
Ale tato verze mě nefunguje
Ale tato verze mě nefunguje
- domitea
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Máš povolené EFI? Zkus tohle
pri instale xp som tiez penil koli tomu no pri restarte mas vo virtualnom okne v pravom dolnom rohu pripojene zariadenia. je tam ikona CD kliknes po restarte nan a das ho odpojit. v menu (v pravo hore) das restart. malo by ti to ist
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek