Zdravím, nainstaloval jsem vsftpd na svůj debian, ale mám problém. Pokud chci přes wordpress nainstalovat třeba schéma vzhledu tak to po mě chce údaje do ftp, a i když je dám správně tak mě to hodí, že nelze. Máte někdo zkušenosit s CMS a vsFTPd ? Docela by se to hodilo :-) Díky M.
edit: resp. s konfigurací vsFTPd aby pak vše fungovalo tak jak má ?
Ahoj, nainstaloval jsem na starší komp W11 a mám v něm starší GPU Gigabyte GV-R6850OC-1GD. Stáhl jsem na ní ovladače, ale Windows mi blokuje soubor a nemohu spustit. Prolezl jsem na internetu kde co, nepomáhá vypnutí UAC, přes elevovaný cmd taky...
Poslední příspěvek
Vsak prave ten stahoval. Jiny neexistuje.
Neni obecne pro Windows 10, ale pro prvni verzi Windows 10 z roku 2015.
Dobrý den.
Nějaký programek, který mi ukaže info o složkach a souborech na disku.
Tchanovi dochazi misto na disku a ja nemužu najit kde ma nějaky bordel co si postahoval.
Děkuji.
zkoušel jsem propojit TV Samsung model: UE22F5400AW s notebookem Lenovo Yoga Slim 7i a při použití HDMI-HDMI kabelu a redukce HDMI/USB-C se mi to nepodařilo.
Proto bych se chtěl zeptat, zda stačí obyčejná redukce (např. GoGEN USB-C /...
Stáhl jsem aktuální Deployment Tool, vytvořil xml viz níže, a chci nainstalovat Microsoft Office 2021 Professional Plus z tohto souboru: ProPlus2021Retail.img
A po spuštění to dává chybu viz obrázek.
Na netu jsem našel, že update channel...
Poslední příspěvek
Spustím aktivaci Office po internetu - viz první obrázek, a přibližně po jedné sekundě to ukáže chybu - viz druhý obrázek. A internet funguje na PC. To by tedy neměl být můj server.
instaloval jsem do auta tento Bluetooth modul a používám Galaxy S10e s Android 12.
Bluetooth spojení se však chová zvláštně.
Telefon mám spárovaný a pokud přijdu do auta se zapnutým Bluetooth na telefonu a až pak otočím klíčkem a tím zapnu...