Problém vyřešen....nainstaloval jsem starší verzi 12.04 a funguje to.Ale byl to boj.
Pomoc s výběrem Linuxu
Moderátor: Mods_senior
Re: Pomoc s výběrem Linuxu
Ahoj,snažím se instalovat Linux Ubuntu 12.10 do netbooku Packard Bell DOTS-C,kde byl od výroby Linux Linpus.Instalace proběhla v pohodě,ale po restartu a nastavení bootování z HDD netbook zůstane v texťáku,poslední hláška je Stopping save kernel message.Pročítal jsem toto fórum,nepomáhají klávesové zkratky jako CTRL-ALT-F2,dole jen bliká kurzor a neděje se vůbec nic.Nenapadá Vás někoho,co dělám blbě ?Díky moc,další probdělou noc už asi nepřežiju 
Problém vyřešen....nainstaloval jsem starší verzi 12.04 a funguje to.Ale byl to boj.
Re: Pomoc s výběrem Linuxu
OK už mam v netbooku ten Lubuntu 12.10 Desktop a mam takovej problém z plochou když dam na plochu třeba obrazek tak po vypnuti a zapnuti netbooku nejde spustit prej že soubor neexistuje nejdeto u obrazku a songu ale když je dam to složky na plochu tak normal jdou nevite čím to je ??
CPU:Intel Core i7 -3610QM, 2.3GHz Ram 8GB HDD 1TB GPU:Nvidia Geforce GT 630M 2GB OS: Windows 7 Ultimate 64b
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14 Odpovědi
- 12134 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od belphegor666
-
- 2 Odpovědi