Ahoj,mám takový problém.Nainstaloval jsem si pomocí Unetbootin Ubuntu 10.10 na flashku.Vše proběhlo v pořádku ,usb jede na FAT32,iso je také v pořádku.V BIOSU jsem zvolil boot z USB,ale hodí to chybu: ERROR:no configuration file found No DEFAULT or UI configuration directive found! boot:
A to je vše.Zkoušel jsem to instalovat i s LiLi a Pendrive linux instalátorem,ale je to to samé.Prosím poradte díky
Zdravím. Hrál jsem před časem tuhle hru a pak jsem asi půl roku dal od ní pauzu. Teď jsem chtěl pokračovat ale ....nejde spustit/viz. foto/. Ověřil jsem na Steamu integritu souborů...nic.Aktalizoval ovladače...nic. Tak jsem ji odinstaloval znovu...
ahoj, už asi půl roku mě nejde spustit hra fortnite , vždy to skončí hláškou spuštění hry se nezdařilo, kod chyby 20002 nelze vytvořit službu OpenService failed: 5.
Už jsem zkoušel snad všechny možné návody jak hru zpustit: odinstalováni hry,...
Poslední příspěvek
Ahoj ,
problém vyřešen, jednoho dne na mě vykoukla hláška jestli nechci nainstalovat armoury create i když jsem ho měl nainstalovaný a používal , i tak jsem dal nainstalovat. Program se přeinstaloval a když jsem chtěl spustit fortnite tak se chybová...
Dobrý den. Předem se omlouvám že počítačům zrovna dvakrát nerozumím ale poslední dobou mi nejde nastartovat počítač napoprvé se sekne hned na začátku tak ho násilím vypnu po druhé už naskočí normálně a to se děje pořád dokola už asi týden windows...
Poslední příspěvek
Nejprve bych zjistil v jaké části se zasekneme. Co se přesně stane když nenaskočí?
Točí se ventilátory?
Rozsvítí se USB zařízení? (klávesnice, myš)
Zobrazí se alespoň nějaký obraz, např. logo desky?
Počítač mi hlásí, že mám zapnout bránu Firewall. Když se jí pokouším zapnout, tak mi to vyhodí hlášku:
„Firewall v programu Windows Defender nemůže změnit některá nastavení.
Kód chyby 0x8007042c“
Nevíte někdo c s tím?
Poslední příspěvek
Popravdě já nevím co s tím, ale snad výrobce by mohl, koukni
Při diagnostice sítě ve Windows 10 mi zahlásí chybu: „Není spuštěna služba DPS (Diagnostic Policy Service)
Pokud se pokouším spustit službu ručně, tak mi vyskočí:
„Systém Windows nemohl v počítači Místní počítač spustit službu Služba DPS...