a jelikož v pondělí mam odevzdat vyhotovené 3 vektorové grafiky tak sem si to chtěl nainstalovat znovu jenže když dám klasický set up tak mi naběhne tabulka "instalační program adobe" a po chvíly se to přestane instalovat a oběví se tabulka "instalační program nedokončil inicializaci. Stáhněte si aplikaci Adobe Support Advisor a zjistěte příčinu problému." nevíte co s tim mam dělat ..? ten program Support Adviso nic nevyřeší..
Illustrator-instalace
Moderátor: Mods_senior
Illustrator-instalace
Ahoj před pár dny jsem si nainstaloval přez torrent adobe illustrator normálně fungoval akorád byl v angličtině a chtěl sem ho dát do češtiny, tak se mi bratr nabídl že mi to hodí do češtiny... po pár hodinách mi bratr vrátil počítač a illustrátor nikde
jeho vyjádření bylo že byl rozbitej a tak ho odinstaloval
a jelikož v pondělí mam odevzdat vyhotovené 3 vektorové grafiky tak sem si to chtěl nainstalovat znovu jenže když dám klasický set up tak mi naběhne tabulka "instalační program adobe" a po chvíly se to přestane instalovat a oběví se tabulka "instalační program nedokončil inicializaci. Stáhněte si aplikaci Adobe Support Advisor a zjistěte příčinu problému." nevíte co s tim mam dělat ..? ten program Support Adviso nic nevyřeší..
Re: Illustrator-instalace
Ahoj, přečti si pravidla fóra, warez se tu nepodporuje, promiň
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Led 2015 21:18) ---
jinak na ty vektory máš spoustu online aplikací zdarma
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Led 2015 21:18) ---
jinak na ty vektory máš spoustu online aplikací zdarma
Děkuju za vaše názory a rady. 
jo.. mam gimp ale ten mi nevyhovuje desingově.. a ten illustrator mi dělá to samí když instaluju zkušební verzi..
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud ten samý problém dělá i zkušební verze programu, potom prosím řeš pouze zkušební verzi, nikoliv stáhnutou, plnou... Pokud by se měl řešit problém se stáhnutou aplikací, téma bude uzamknuto.
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Nejspíš sis tam natáhnul s warezem i nějaký virus. Smiř se s Gimpem nebo http://cs.wikipedia.org/wiki/Inkscape
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
jj už řešim zkušebí.. a myslel sem ten inkscape.. je to hroznej program..
hroznej desing a pořád mi tam vylejzaj okna s nástrojema... a vir...? nejde mi nic od adobe.. ani ondesign.. jediný co funguje je photoshop..
Mozna hroznej program, ale jde v nem udelat vsechno co je treba.
Takze netreba krast Adobe softy za 40.000 Kc, navic jeste pres torrent kde vsichni okolo vidi jak to stahujes a sdilis dal.
Takze netreba krast Adobe softy za 40.000 Kc, navic jeste pres torrent kde vsichni okolo vidi jak to stahujes a sdilis dal.
však se tu bavíme o zkušební verzi..
astejnak to mam jen kvůly škole která mě absolutně nebaví...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek