300 mA vs. 750mA nabíječka
Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team
Re: 300 mA vs. 750mA nabíječka
Ale je!

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
guest
Ale není. Ten transmiter se strčí do konektoru pro zapalovač a k tomu je dálkové ovládání, kde je nějaký asi 3V článek na napájení.
Ale ten se nedá dobíjet, takže ten text u výrobku je dobrý nesmysl!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Blue Spirit: Jo jasně spletl jsem se, to je jasnačka že mA je označení proudu (I/A) a napětí (U/V). Dobře díky za pomoc. Takže to zapojím a bude to trvat jenom déle. Díky
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
-
guest
Není to nesmysl. Má to USB 2.0 a lze z něho např dobíjet telefon.
Teď jsi mě dostal! Ale máš pravdu, tahle blbost mi nedošla. Takže dobíječka tam je.
Tarogar, prosím, zamkni už to!
Tarogar, prosím, zamkni už to!