Mohu smazat soubory *.tmp? Nepokazáím tím něco? *
Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team
-
Forbidden403
- nováček
Mohu smazat soubory *.tmp? Nepokazáím tím něco? *
Zdravim, jen bych se chtěl zeptat, zda můžu s klidem v duši mazat soubory (.tmp) .. Jestli to nebude mít nějaký vážný význam... Popřípadě, co vůbec se může stát/stane ?
Naposledy upravil(a) Myloš dne 16 črc 2013 21:14, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upřesnění nadpisu „mazání tmp“
Důvod: Upřesnění nadpisu „mazání tmp“
Re: Mohu smazat soubory *.tmp? Nepokazáím tím něco? *
Když jsem sám takové soubory mazal, nikdy jsem tím nic nepokazil. Pokud jsem si ale nebyl jistý, jestli náhodou neudělám chybu (mazal jsem i jiné soubory), tak jsem soubory před smazáním nejprve na nějaký čas přesunul někam jinam a teprve když je systém několik dní nepotřeboval, tak jsem je nakonec smazal.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

Ty potřebné se ani smazat nenechají ... někdy to ovšem neznamená, že jsou potřeba, ale že jsou viry.
Jaký máš operační systém?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek