prosím o pomoc s notebookem MSI, windows 7. Počítač se hodně seká, rychlost je pomalá. Často se nechce ani vypnut, zapnout. Je starý asi 2-3 roky. Mám vážné podezření, že je tam nějaký vir. Chtěla jsem si přeinstalovat antivirus, ale nejde odinstalovat, ani nainstalovat jiný. Budu ráda, za jakoukoliv radu.
Prosím o pomoc
Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team
Prosím o pomoc
Dobrý den,
prosím o pomoc s notebookem MSI, windows 7. Počítač se hodně seká, rychlost je pomalá. Často se nechce ani vypnut, zapnout. Je starý asi 2-3 roky. Mám vážné podezření, že je tam nějaký vir. Chtěla jsem si přeinstalovat antivirus, ale nejde odinstalovat, ani nainstalovat jiný. Budu ráda, za jakoukoliv radu.
Re: Prosím o pomoc
Vítej na PC-help!
Rada první: Přečti si Pravidla fóra a uprav název vlákna a doplň podrobnosti o ntb.
Rada druhá: Dej svůj dotaz do sekce HiJackThis, pravidla najdeš zde viewtopic.php?f=70&t=29204&p=181280#p181280 a návod zde viewtopic.php?f=70&t=5119&p=24386#p24386 . Upozorňuji, že je nezbytné ten návod si přečíst a jednat podle něj, jinak se Tvým "problémem" nikdo zabývat nebude!
Rada první: Přečti si Pravidla fóra a uprav název vlákna a doplň podrobnosti o ntb.
Rada druhá: Dej svůj dotaz do sekce HiJackThis, pravidla najdeš zde viewtopic.php?f=70&t=29204&p=181280#p181280 a návod zde viewtopic.php?f=70&t=5119&p=24386#p24386 . Upozorňuji, že je nezbytné ten návod si přečíst a jednat podle něj, jinak se Tvým "problémem" nikdo zabývat nebude!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Orcus
- člen Security týmu
Re: Prosím o pomoc
Zamykám, duplikuješ témata. viewtopic.php?f=70&t=94182
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5 Odpovědi
- 1233 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od meda2016
-
- 2 Odpovědi