all slozky jen pro cteni

Vše ostatní o bezpečnosti…

Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team

xwarrr
nováček

Re: all slozky jen pro cteni

Příspěvek od xwarrr »

fajn jeste jednou :

Úplně všechny složky jsou JEN KE ČTENÍ, ve vlastnostech když to odeberu se to resetne a je to znova JEN KE ČTENÍ, a ja potrebuju aby ty složky JEN KE ČTENÍ nebyly, aby se ten attribut odebral protoze odebrat nejde chapete ? a neze zas napises ze to po me nikdo neprecte to uz by bylo moc
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5

Příspěvek od faraon »

1. Jaký máš systém? Předpokládám že Windows, ale je potřeba říct přesnou verzi. Ono to ve W7 může být dost jinak než ve WXP...

2. Co je to za disk? Systémový, datový, nebo nějaký externí? Není to třeba flash disk? Předpokládám že se nepokoušíš ta práva nastavovat třeba na CD-ROM!

3. Neměnil jsi ta práva v adresáři ve kterém nemáš právo zapisovat? Začal jsi v kořenovém adresáři? Není zakázaný zápis přímo na ten disk?

4. Zkusil jsi to jako Administrátor v nouzovém režimu? Ten může dělat mnohem víc než obyčejný uživatel.

Prostě potřebujeme víc informací, a také vědět co přesně se stalo když jsi zkoušel to, co tu bylo napsané dřív.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
xwarrr
nováček

Příspěvek od xwarrr »

aha tak počkat

windows 7
disk mam obyčejný místní disk ktery ma 934 gb
a jsem administrator pc jako ten ucet

edit: tet jsem vyzkoušel nouzový režim a pořád nic
a skusil jsem i nový účet a taky nic
jaojao
Level 5.5
Level 5.5

Příspěvek od jaojao »

xwarrr píše:fajn jeste jednou :..... a ja potrebuju nebyly, aby se ten attribut odebral protoze odebrat nejde chapete ? a neze zas napises ze to po me nikdo neprecte to uz[/b] ....

Je to jen o cca 50% lepší, evidentně máš problém buď s diakritikou nebo s přístupem ke všem osobám v širokém okolí..... :evil:

Nemám win7, ale tak jsem si to mnou již výše předeslané vyzkoušel, takže tebou požadovaný atribut jde změnit jen když udělám zástupce jakékoliv složky, je to patrné už z označení plný čtvereček nebo fajfka (ty chceš fajfky) - ta se pak nezmění zpět na pouze ke čtení, ale tu nabízí pouze zástupce složky.

Proto si myslím, že viz výše původní odkaz z toho nic nebude, jedině snad úpravou registrů........

Můžeš napsat k čemu to potřebuješ ?
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • W11 - předdefinované složky
    od draxxx » » v Windows 11, 10, 8...
    2 Odpovědi
    3937 Zobrazení
    Poslední příspěvek od draxxx
  • Obsah složky se zrcadlí na ploše
    od Grander » » v Windows 11, 10, 8...