Dobrý den..Chtěl bych upgradovat CPU asi na AMD Phenom II X4 970 nebo 980. Deska podporuje AM3. Ale nepodporuje OC takže mě zajíma jestli pujde ten procesor taktovat tím Hypertransport. A taky jestli bude stačit ten 500W zdroj. Nějak jsem při koupi grafiky nemyslel na CPU ASUS M2N78-LA AMD Athlon II X4 630 2.80GHz 3x2GB 1333MHz Kingstone Gigabyte HD 6850 1GB Win7 64bit Seasonic 500W OEM
lepší není má čipovou sadu AMD 760G :) ale má taky usb 3...
ale tak aby pc jelo tak jak má to stačit bude... a OC podporuje :)
vidím že máš grafiku AMD cpu AMD a deska má taky čipovou sadu AMD tak pak budeš mít AMD VISION a budeš si moct stáhnout amd overdrive (na lehké taktování za běhu)
Ten chladič nekupuj hrozně řve.. Napiš ceový rozpočet a napíši ti desku (MicroATX) a odkaz na lepší chladič.. Dostal bys ho na nové desce i na 3,8-4,00GHz
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno iPhone 11 Pro 64GB Green
Chtělo by se to spíše zamyslet, co ten "upgrade" nového přinese za tolik peněz ... Nedávejte mu hned nové návrhy i s deskou, vždyť cpu nemá tak špatné, stačí trošku nataktovat.
Na co budeš počítač využívat? Jestli na hry, nemá cenu nové cpu kupovat, grafiku nemáš žádnou extra oslnivou (tím neříkám, že si na ní nezahraješ, ale herní to není).
Dobrý den, chci si upgradovat stolní PC. Chci lepší performance. Vysvětlení-V některých hrách mám 100 fps (Battlefield 1, R6S), v některých mám pouhých 30(Isonzo, Arma 3). Potřebuji upgradovat abych měl stejně fps ve všech hrách které chci hrát (ne...
Poslední příspěvek
Bohužel je to na výměnu celého PC. Za 22K máš celkem slušný PC na dnešní dobu :)
mám otázku jestli má cenu upgradovat můj pc nebo rovnou koupit novou sestavu.
HARDWARE nyní: co chci kupovat:
CPU - AMD ryzen 5 4500 -----> AMD ryzen 7 5700X
GPU - AMD Radeon RX 6600 ------> RTX 4070 Super (
Motherboard - Asus prime...
Poslední příspěvek
Ja tam jako mozny problem vidim tu levnou kancelarskou desku. Uz to puvodni PC bylo zrejme postaveno jako herni za co nejmene penez. Ted do toho chces nacpat docela dost penez, ale ta levna deska ti tam zustane.
Tak mě čeká dost jistě poslední upgrade na mé desce ROG STRIX B550-F GAMING ze stávajícího Ryzenu 5 3600 a RX 6600.
Dle mého asi ideálně Ryzen 7 5700X3D a RX 7600, nějaké jiné doporučení, ale ono asi už není úplně co vymýšlet...?
Jako možná bych...
Mám doma dědka, používám ho na Word, Excel, Internet, filmy a hraju jednu hru Left4Dead na steamu. Měnil jsem hdd za ssd. Ještě bych tam mohl přihodit ramky, podle popisu jsou tam 2 sloty. Předpokládám, že je tam jedna 4Gb a dočetl jsem se maximální...
Poslední příspěvek
Těch 1600 MHz nemusím dodržet?
Je nějaký způsob, jak zjistit, že je GK opravdu KO? Už na tom moc nesejde, jen pro info, ať to vím.
Cauko lidi, potreboval bych poradit. Chtel bych upgrade systemu na hry jako treba gtav (fivem specificky) a esportove hry. Momentalne mam gtx 1660 a i5 9400f a rad bych si nechal poradit od nekoho, kdo tomu trosku rozumi
Poslední příspěvek
Tam už upgrade nedává smysl, leda vzít case, zdroj, chladič, disk atp. a vybrat novou MB, CPU, RAM a grafiku. Jaká je kompletní sestava, jaké rozlišení má monitor, jak se má pohybovat rozpočet?