Cable Mod - sháním samostatné sleevy
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Cable Mod - sháním samostatné sleevy
Zravím.
Chtěl bych si udělat vlastní cable mod ale mám tu jeden zásadní problém. Nemůžu nikde sehnat samostatné sleevy pro kabely. Hledám všude po netu a nikde nic. Nevíte někdo jak se to jmenuje v češtině, případně kde to sehnat? Ideálně z ČR.
Vím že se to dá koupit hotový, ale zdá se mi to strašně předražený a hlavně si chci udělat vlastní kombinaci. :)
Něco podobnýho jako je na obrázku bych chtěl.
Ještě bych se chtěl zeptat, jestli má někdo zkušenosti se sleevováním kabelů.
Dodatečně přidáno po 7 minutách 21 vteřinách:
https://mainframecustom.com/product-cat ... -paracord/
Třeba tady to mají, ale je to mimo ČR a stejně to nějak nedokážu přeložit do češtiny.
Chtěl bych si udělat vlastní cable mod ale mám tu jeden zásadní problém. Nemůžu nikde sehnat samostatné sleevy pro kabely. Hledám všude po netu a nikde nic. Nevíte někdo jak se to jmenuje v češtině, případně kde to sehnat? Ideálně z ČR.
Vím že se to dá koupit hotový, ale zdá se mi to strašně předražený a hlavně si chci udělat vlastní kombinaci. :)
Něco podobnýho jako je na obrázku bych chtěl.
Ještě bych se chtěl zeptat, jestli má někdo zkušenosti se sleevováním kabelů.
Dodatečně přidáno po 7 minutách 21 vteřinách:
https://mainframecustom.com/product-cat ... -paracord/
Třeba tady to mají, ale je to mimo ČR a stejně to nějak nedokážu přeložit do češtiny.
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C
Re: Cable Mod - sháním samostatné sleevy
http://www.conrad.cz/oplety-na-kabely.c ... xes_show=1
Jestli myslíš kabelový oplet, tzv. sleeve, tak je najdeš výše.
Jestli myslíš kabelový oplet, tzv. sleeve, tak je najdeš výše.
- Killing joke
- Level 1.5

- Kontaktovat uživatele:
http://pctuning.tyden.cz/navody/upravy- ... i?start=10
Pro UDesk jsem sáhl po levné, a celkem dostupné alternativě: paracordu – padákové šnůře. Tento materiál se dá koupit v celém spektru barev i u nás a jeho aplikace není příliš komplikovaná.
Dále třeba eBay toho nabídne plno levněji.
http://www.jscomputers.cz/Produkty/Vzdu ... 07001.html
Strašně předražený to je protože poznáš jaká je to hrozná práce
Pro UDesk jsem sáhl po levné, a celkem dostupné alternativě: paracordu – padákové šnůře. Tento materiál se dá koupit v celém spektru barev i u nás a jeho aplikace není příliš komplikovaná.
Dále třeba eBay toho nabídne plno levněji.
http://www.jscomputers.cz/Produkty/Vzdu ... 07001.html
Strašně předražený to je protože poznáš jaká je to hrozná práce
To je přesně ono! Děkuji vám pěkně. 
Tu cenu právě že chápu, ale chci si to udělat sám i přes tu náročnost. Ušetřím a budu mít z toho větší radost.
Mám tu modulární kabely od Evgy. To by snad mělo jít nějak rozebrat a upravit ne? :)
Tu cenu právě že chápu, ale chci si to udělat sám i přes tu náročnost. Ušetřím a budu mít z toho větší radost.
Mám tu modulární kabely od Evgy. To by snad mělo jít nějak rozebrat a upravit ne? :)
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C
- Killing joke
- Level 1.5

- Kontaktovat uživatele:
Rozebrat jde všechno. V tom článku se i píše, že bez spešl nástrojů je to teprve opruz. Na zdroj co máš je záruka 10 let, tak je škoda o ní nejspíš přijít.
To je sice pravda, ale zase kupovat set kabelů za 2000 se mi taky nezdá jako ideální řešení, když si to doma můžu udělat za 500 a ještě k tomu mnohem lepší kombinaci.
Stačí mi jen 6+2 pin a 24 pin. 2 nejviditelnější kabely. Víc jich nepotřebuju.
Navíc ty 6+2 mám 4x a potřebuju maximálně 2 funkční. Takže ty bych kdyžtak zprasil jako první.
Stačí mi jen 6+2 pin a 24 pin. 2 nejviditelnější kabely. Víc jich nepotřebuju.
Navíc ty 6+2 mám 4x a potřebuju maximálně 2 funkční. Takže ty bych kdyžtak zprasil jako první.
- Killing joke
- Level 1.5

- Kontaktovat uživatele:
Tak to je jiná, já čekal mraky kabelů, to bych potom udělal stejně.
Návodů je kdyžtak plno i na YouTube a číňan prodá potřebné nástroje pro efektivnější práci velmi levně.
/// Nebo jde ty kabely koupit jako prodlužky za pár korun (už opletených za pár stovek) a záruky se to určitě nedotkne.
Návodů je kdyžtak plno i na YouTube a číňan prodá potřebné nástroje pro efektivnější práci velmi levně.
/// Nebo jde ty kabely koupit jako prodlužky za pár korun (už opletených za pár stovek) a záruky se to určitě nedotkne.
Premyslim ze nakonec mozna fakt vezmu 2 kabely primo od Cable Modu.
Je tam i konfigurator kde si muzu barvy zvolit jak chci. Jen ta cena 1300 + postovny se mi nelibi za 2 kabely. :(
Je tam i konfigurator kde si muzu barvy zvolit jak chci. Jen ta cena 1300 + postovny se mi nelibi za 2 kabely. :(
- Killing joke
- Level 1.5

- Kontaktovat uživatele:
Pár lidí co znám se single sleeved kabely, tak mají všichni právě takto nesmyslně drahé 
Nicméně můžeš zkusit nákup materiálu v pidi množství a na staré prodlužce/zdroji uvidíš jak to půjde.
Nicméně můžeš zkusit nákup materiálu v pidi množství a na staré prodlužce/zdroji uvidíš jak to půjde.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 20143 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od atari