Napojení na router
Moderátor: Mods_senior
Napojení na router
Ahoj měl bych dotaz bylo by nějak možné přesměrovat router nebo něco aby se mohli ostatní připojit na mě? Když jsem měl obyčejný modem tak se napojili na mě lidi v pohodě ale ted sme koupili notebook a dali sme do baraku wifi router a už se na mě nikdo nemůže napojit jen členové sítě bylo by nějak možné přesměrovat router tak aby se mohli na mě připojit i ostatní.
Re: Napojení na router
Umí router DMZ (demilitarizovaná zóna)?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Tady je link na router, který máme
Kód: Vybrat vše
http://www.lan-shop.cz/diskuse/routery-a-jine-wan-prvky/edimax/68853Re: Napojení na router
JJ dívám se umí DMZ dokázal by mi tu někdo vysvětlit jak to tedy udělat?
V tom případě DMZ zapneš a dáš tam IP, které dostal tvůj PC (ne router). To je vše
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 17301 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od HelFix
-
- 21 Odpovědi