A dejte svůj názor na jejich net od Vodafonu kdo ho maj. Díky.
Vodafone 6.měsíců zdarma
Moderátor: Mods_senior
Vodafone 6.měsíců zdarma
Čau, chtěl bych se zeptat jestli když si koupím předplacenku od Vodafonu, můžu mít ten net napojený k počítači přes bluetooth nebo kabel? Mimochodem, když je to zdarma, nebudu nic platit?
Však to znáte ty reklamní finty atd. 
Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.
- memphisto
- Guru Level 13

Re: Vodafone 6.měsíců zdarma
když se to jmenuje internet v mobilu, tak to asi do PC nepůjde, teda alespoň jsem to nezkoušel, ale v mobilu valí super a stránky se načítají svižně.používám Operu Mini 4.1 a naprosto super. jinak ten net by měl být pro stálé i nové zákazníky, ale byl tam myslím limit do kdy se to muselo aktivovat, ale to bylo tuším až někdy v lednu. jinak oficiální stránky jsou : http://www.internetvmobilu.cz
PS: tak aktivace je do konce ledna 2009
PS: tak aktivace je do konce ledna 2009
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Když si mobil propojíš s PC (kabelem,nebo BT) tak to jde,ale je to děsně pomalý protože je ten přes GPRS + na ten net zdarma je FUP 100mb takže na kompu si prohlídneš pár stránek a konec...Taková Opera mini ty stránky komprimuje takže pohoda
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
Ano, ale pořád tam omílají Vodafone live!. Tak mě není jasné, jak to v mobilu funguje. Otevřu si jakoukoliv int. stránku prostě sprostě v Opeře Mini, nebo nějak jinak?memphisto píše:jinak oficiální stránky jsou : http://www.internetvmobilu.cz
- memphisto
- Guru Level 13

já mám v mobilu EDGE, takže rychlost o něco lepší, ale na kompu bych to opravdu nezkoušel. tam jedou ty stránky v plné velikosti. ten FUP je na měsíc?
to krtenek: otevřes si jakoukoliv stránku. né jen Vodafone Live!
to krtenek: otevřes si jakoukoliv stránku. né jen Vodafone Live!
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Já si koupil tu jejich kartu (jen kvůli tomu netu) za 200kč jaká si Divoká karta,potom si kartu aktivuješ a pak si v mobilu jdeš do těch služeb operátora nebo jak se tomu řiká (na SE do Menu - Zábava - Vodafone) tam si dáš aktivace internetu a napíšeš třeba SE K800i,pak ti přijde ta chytrá SMS ta ti nastaví mobil a už jedeš na netu,hlavně musíš mít jako výchozí profil na net mít nastavenej ten zdarma,at se nepřipojuješ prřes jinej profil..krtenek píše:Ano, ale pořád tam omílají Vodafone live!. Tak mě není jasné, jak to v mobilu funguje. Otevřu si jakoukoliv int. stránku prostě sprostě v Opeře Mini, nebo nějak jinak?memphisto píše:jinak oficiální stránky jsou : http://www.internetvmobilu.cz
jj FUP je 100mb na měsíc,ale když přečerpáš tak naštěstí jen omezej rychlost.
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
Hm, hm. Mě to přijde nějaký složitý. Navíc koukám, že po 6 měsících si budou účtovat 177 Kč.
Ještě takhle: V mobilu mám všechno nastavené a Operu občas použiju. Mam teda internet taky zadarmo, nebo si musim aktivovat ten jejich "Vodafone internet v mobilu"?
Ještě takhle: V mobilu mám všechno nastavené a Operu občas použiju. Mam teda internet taky zadarmo, nebo si musim aktivovat ten jejich "Vodafone internet v mobilu"?
- memphisto
- Guru Level 13

ten net je zadarmo,ale musíš si přes tu SMS a nebo v Samoobsluze toto zaktivovat a budeš o aktivaci upozorněn SMSkou
No jo. Chceš zákazníku internet na pár mizerných měsíců v mobilu zdarma? Aktivuj si příslušný tarif! Děkuji, ale nechci.
Díky za rady.
Díky za rady.
- memphisto
- Guru Level 13

? to ti napsalo? není to žádný tarif. je to jen služba, kterou si zaktivuješ a budeš ji mít půl roku zadarmo.pak ji zrušíš a žádných 177Kč/měsíc nebudeš platit
http://www.vodafone.cz/osobni/data/tarify/index.htm
kliknu na Aktivaci a hodí mě to do Samoobsluhy. Tam už další postup nevidim. Tak buď sem blbej nebo už mám to cosi aktivované.
Přes všechny ty počítače a systémy je to pro mě zkrátka netransparentní a nepřehledné.
Po 6 měsících musim službu rušit? Já osobně ručně?
kliknu na Aktivaci a hodí mě to do Samoobsluhy. Tam už další postup nevidim. Tak buď sem blbej nebo už mám to cosi aktivované.
Přes všechny ty počítače a systémy je to pro mě zkrátka netransparentní a nepřehledné.
Po 6 měsících musim službu rušit? Já osobně ručně?
- memphisto
- Guru Level 13

v Samoobsluze pod nastavením služeb a data, ale teď jsem se zkoušel přihlásit a nejde to
tam přepneš svůj datový tarif z Divoká karta data na Internet v mobilu
tam přepneš svůj datový tarif z Divoká karta data na Internet v mobilu
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek