nevim proč všude teda píšou že PLASMA má největší spotřebu (když se bere v potaz LCD, LED) já bych zase bral LED, viděl jsem plasmu a vypadalo to jako nepovedený LCD hold každej má jiný zkušenosti :) já zase nedoporučuju WiFi, protože mám ten levnej router za pětikilo a sotva chytnu signál v horním patře
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Je možné do jedné pozice/krabičky namontovat dvouzásuvku? Respektive vím, že to nebude problém, ale musí mít každá svůj vlastní kebel k routeru/switchi, nebo je možné natáhnout jeden kabel do zásuvky a tam jej rozdvojit do dvou konektorů?
Ještě prosím o jednoduché shrnutí zapojení kabelů do konektorů. Mám ponětí o existenci přímého a křížového zapojení, ale nevím kdy které a jak správně použít.
1.) Kup si AP (Asus či D-link) Wifi, USB, VOIP, torrent 2.) NAS D-link ShareCenter Pulse (DNS-320) + 2 SATA disky 3.) D-link Giga switch tedy LAN přenos 1Gbs 4.) normální RJ-11telefon nebo VOIP bezdrátový telefon 5.) odpovidající UTP kabely CAT5e a lepší a USB prodlužovačku 6.) LED TV s DLNA, nahrávání USB, wifi podpora, surfování po netu
Budeš mít gigabitovou kabel sít, plnou podporu DLNA, wifi do zálohy, levné volání přes VOIP, případnou možnost připojit WIFI bezpečnostní kamery, možnost připojit CDMA či 3G modem do zálohy v případě vápadku Wifi či ADSL. tisknout po domě i ze zahrady Prostě hodně muziky za málo peněz.
Ty to budeš dávat do tango zásuvek? Obecně platí, že na každou zdířku jeden kabel. Jdou vést 2PC jedním kabelem na drzáka, ale přináší to jen problémy. Takže táhni radši 2 kabely do dvojzásuvky
Křížený používáš mezi 2PC napřímo, přímý s mezistupněm - router, switch, hub
Kábl spíš cat6, ale ani s cat5e chybu neuděláš
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Ahoj, jako síťový přehrávač bych koupil evolve miniblade. Docela jsem o něm četl. Prehrava snad úplně všechno a mraky moznosti nastavení titulku atd. Umi stahovat dokonce i torrenty.
Dobrý den, jsem student na střední škole a aktuálně máme vyučování online, přesněji na Meet Google. Hodiny normálně fungují, ale jakmile chci sdílet obrazovku učiteli, sdílení se zapne a hned se zase vypne. Zkoušel jsem stáhnout starší ovladače,...
právě jsem v rekonstrukci bytu a rád bych se zeptal na postřehy než se pustím do instalace sítě. Pár domácích sítí jsem vydrátoval a zapojil, ale přeci jen bych si svojí síť v bytě, která nebude v lištách rád udělal jednou a pořádně. :D
1)...
Poslední příspěvek
Ad 1: lepší husí krk, lze to v budoucnu vyměnit. Zalít do betonu se nedoporučuje, protože se kabel do budoucna může poškodit.
Ad 2: neumím
Ad 3: pokud se nepletu, tak tahat internet a 240V v husím krku současně je zakázáno normou. Je tam rušení...
Zdraví všechny, potřebovala bych prosím radu, sama se v této oblasti nevyznám Chtěla bych koupit nějakou laserovou tiskárnu jen pro domácí použití(cca několikrát za týden )tak ať má i scanner a kopíruje+ať se na ni můžu připojit přes telefon a...
chtěl bych se zeptat, zdali někdo nemáte zkušenosti a za předpokladu že ano, tak jaké, s poskytovatele internetu Pe3ny. V mé lokalitě vychází ze všech možností nejlépe, ale doposud jsem o tomto poskytovateli neslyšel, tak by mě...
Poslední příspěvek
Ahoj, nemám osobní zkušenost, ale internet našel hodně odpovědí: