nelze spustit internet
Moderátor: Mods_senior
Re: nelze spustit internet
ano mám ji na desce
Tak udělej co jsem psal. Buď to nainstaluj z CD cos k desce dostal nebo si zjisti z everestu název desky a na netu dohledej drivery
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Tak je ovladač na CD k základní desce. Podívej se do správce zařízení, zda tam není někde otazník, nebo vykřičník.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
jo takže si najdu ovladač podle desky jasný a kde najdu jakou mam desku moc jsem te nepochopil:D
V programu everest nebo cpu-z ale to ti píšu už asi potřetí
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek