no já o tom něco málo vím - buď to máš jako PPPoA VcMUX (VPI=8,VCI=48 ) nebo máš PPPoE LLC (VPI=8,VCI=48 )
v každém případě pokud si to už změnil tak ti to nepůjde ani tak ani tak.
Nefunkční ADSL
Moderátor: Mods_senior
Tak už funguje
Bylo to tím, že na lince byl starý protokol PPPoA, na stránkách O2 v ,,moje konto" jsem dal požadavek na "předělání" na novější protokol PPPoE - po asi 12 hodinách přestal jít internet - řekl jsem si že už se linka asi přenastavila a starý modem už s ní neumí a zapojil jsem tento nový Ovislink - restartoval na tovární nastavení, instalace mi nešla tak sem ručně předělal to hlavní nastavení podle stránek O2 (viz výše příspěvek od Wesla). No a internet se rozběhnul
Teď se ještě pokusím zprovoznit wifi a bude to...
Kdyby kdokoliv chtěl poradit jak na tenhle modem+router tak sem napište,snad budu vědět (hlavně to ADSL)
Jinak pánovům Weslovi a zlobylovi děkuju za pomoc
P.s. Nechcete někdo ADSL modem Well ASU-8000?
Bylo to tím, že na lince byl starý protokol PPPoA, na stránkách O2 v ,,moje konto" jsem dal požadavek na "předělání" na novější protokol PPPoE - po asi 12 hodinách přestal jít internet - řekl jsem si že už se linka asi přenastavila a starý modem už s ní neumí a zapojil jsem tento nový Ovislink - restartoval na tovární nastavení, instalace mi nešla tak sem ručně předělal to hlavní nastavení podle stránek O2 (viz výše příspěvek od Wesla). No a internet se rozběhnul
Teď se ještě pokusím zprovoznit wifi a bude to...
Kdyby kdokoliv chtěl poradit jak na tenhle modem+router tak sem napište,snad budu vědět (hlavně to ADSL)
Jinak pánovům Weslovi a zlobylovi děkuju za pomoc
P.s. Nechcete někdo ADSL modem Well ASU-8000?
- Weslo
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Chlebik píše:P.s. Nechcete někdo ADSL modem Well ASU-8000?
na to tu máme BAZAR
jinak Well Asu 8000 umí také PPPoE
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek