Večer je asi 2 x vyšší ping, než odpoledne.*

Problematika administrace LAN či WIFI sítí

Moderátor: Mods_senior

Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: Večer je asi 2 x vyšší ping, než odpoledne.*

Příspěvek od Pic »

Pokud máš PC zavirovaný, tak může být PC zneužíván a tím v té době i více zatížené připojení k síti. Doporučuji důkladné odvirování v sekci HiJackThis. Návod v Články a návody.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Parek228
Level 1
Level 1

Příspěvek od Parek228 »

Zkusím to a dám vědět :) Ještě jsem dostal doporučení, že to může být routerem, tak ať to rovnou připojím do modemu ten kábl při problémech, ale bohužel to nepomohlo. Ještě jsem si všiml, že když jsem na www.speedtest.net měřil rychlost, tak mi to vždy napsalo "Hosted by xxxx". Kde v xxxx se to pořád měnilo po každé době. Je to v pořádku? Všiml jsem si, že když to bylo od UPC CZ, tak v pohodě, ale když tam byl napsaný někdo jiný, tak to blblo a ukazovalo to i vysoký ping.
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

A co to bylo pod tím xxxx?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Parek228
Level 1
Level 1

Příspěvek od Parek228 »

Někdy to bylo UPC CZ. Pak někdy, že mi to hostuje VUT v Brně. Někdy potom nějaký Martin Och (nevím, kdo to je). Potom jsem zkoušel i na notebooku od rodičů a tam byl nějaký MAXPROGRESS.
Parek228
Level 1
Level 1

Příspěvek od Parek228 »

Tak jsem vyzkoušel sekci HiJackThis a prozatím ten ping je lepší. Maximálně stoupne na 40ms a není to celou dobu, ale třeba klidně jenom na 20 minut.
Parek228
Level 1
Level 1

Příspěvek od Parek228 »

Tak nakonec HJT jsem vyzkoušel a chvilkama jsou problémy no. Ale díky za pomoc, uzavírám.
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Administrace sítě“