nefunkční připojení k internetu
Moderátor: Mods_senior
nefunkční připojení k internetu
Dobrý den, po naformatování celého disku jsem nainstalovala Windowx XP a nedaří se mi připojit k internetu. Mám modem Zyxel prestige 660HW, který byl během instalace připojen, všechny kontrolky svítí, ale internet nejede. Přitom mám připojený notebook na wifi ze stejného zařízení a to jede. Mám připojení od O2 a zkoušela jsem zjistit svou IP adresu v přikazovém řádku (cmd-ipconfig)ale žádná se mi neobjevila. Nemohlo by způsobit, že jsem dala jiné jméno administratora? Děkuji
Re: nefunkční připojení k internetu
Jméno administratora je irelevantní.
Instalovala jsi ovladače na síťovou kartu?
Instalovala jsi ovladače na síťovou kartu?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Ovládače jsou určitě nainstalované z CD, protože dole v ikonce mi ukazuje připojení 400Mb, ale internet nefunguje 
Dej sem screen jak vypadá ten ipconfig. Nejlépe s parametrem "/all" - ipconfig /all
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Není tam vůbec nic, jenom jméno správce a dál se neobjeví nic. Jsem Teď na PC v práci, takže nemůžu předvést. Ale mám ještě dotaz - ve složce síťová připojení mám pouze připojení 1394 a myslím, že předtím jsem tam měla i jinou ikonu. Instaloval mi to předtím kolega, já jsem celkem začátečník, takže sorry! 
Tak se potom podívej, jestli nemáš ve správci zařízení nějaký "?" nebo "!".
To, že se vypíše jen jméno uživatele svědčí o tom, že jsi ten příkaz nenapsala. Nejdřív otevři příkazovou řádku a pak tam hoď příkaz ipconfig a potvrď enterem
To, že se vypíše jen jméno uživatele svědčí o tom, že jsi ten příkaz nenapsala. Nejdřív otevři příkazovou řádku a pak tam hoď příkaz ipconfig a potvrď enterem
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8 Odpovědi
- 7681 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Bary-Jan
-
- 1 Odpovědi