IP adresa se lisi

Problematika administrace LAN či WIFI sítí

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
Valder
Level 2
Level 2

IP adresa se lisi

Příspěvek od Valder »

Dobry den,v internetu atd. nejsem zrovna nejchytrejsi,ale potreboval bych radu.Kdyz napisu do vyhledavace nejakou adresu,ktera zjistuje tvou IP adresu,vypise mi to jinou IP nez kterou mam v papirech od providera nebo ktera mi vyjede pres spustit/cmd/ipconfig .Je to normalni,nebo s tim mam neco delat?
Dekuji
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: IP adresa se lisi

Příspěvek od Pic »

Není potřeba s tím nic, když Ti net běhá. Jsi pravděpodobně za routerem poskytovatele. Asi máš Wifi, co?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Valder
Level 2
Level 2

Příspěvek od Valder »

Ano mam WiFi,net mi sice beha to mas pravdu ale jakou IP mam teda napsat do pripojeni na internet u PS3.Uvazuji o koupi pro syna a chtel bych mu tam nastavit i internet.
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X »

Na zjištění IP používáš tuto stránku? http://www.showmyip.com/
Valder
Level 2
Level 2

Příspěvek od Valder »

Ano,třeba i tuto.
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X »

Tak na to se zeptej providera a nahlaš mu tu z té stránky co jsem ti dal. Mě ji ČRa také jednou změnili, přitom jsem jí měl v jejich specifikaci psanou jako statickou (neměnící se). Operátorka se vymluvila, že mi jí občas změnit můžou, což je u statické IP blbost. Dál mi to nevysvětlila ...
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Musíš se domluvit s poskytovatelem připojení. Dvě zařízení připojená ve stejnou dobu stejně nemohou mít stejnou IP adresu. Pokud připojíš jen jedno zařízení, tak zkus tu adresu IP co poskytovatel připojení uvedl.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Odpovědět

Zpět na „Administrace sítě“