Koupim grafickou kartu do pcie s min. 1gb ddr5, podpora directx11. Max kolem 2000kc. Nenabizejte prosim nesmysly typu hd5850 za 2000 apod. usetrite tim cas nam obema.
Dale sata hdd min 500gb.
Omylem jsem predchozi prispevek zamknul, prosim o jeho smazani.
Mám doma ještě orginál nerozbalený 1TB disk W.D Blue. Předchozí disk jsem reklamoval a než mi vyřídili reklamaci,tak jsem si mezitím koupil nový 2TB.Reklamaci mi uznali a dostal jsem nový disk.Jelikož už ho nepotřebuji,tak bych ho klidně prodal.Je nový se zárukou.Cena asi 1100,-kč .Jedná se o tenhle disk : http://www.alza.cz/western-digital-cavi ... tAodHlgAHA
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Zdravím, nakoľko neviem nič nájsť na nete tak to skúsim napísať tu a snáď niekto s niečím pomôže.
Pri zaťaženom PC pri nejakej graficky naročnejšej hre tak mi skáču otáčky na ventilátoroch na grafickej karte a potom z ničoho nič mi vypne display a...
Poslední příspěvek
300W je spotreba karty v plne zatezi, ale 2 kabely jsou vzdy lepsi nez 1.
Je ale velmi pravdepodobne, ze problem neni vyresen, jen teplota karty neni dost vysoka aby se znovu objevil.
Nicmene pokud je karta opravdu vadna, tak teplota pri ktere se...