Skype nedetekuje internetové připojení
Moderátor: Mods_senior
Skype nedetekuje internetové připojení
Prosím o radu se Skype. Mám internet od Ufona, USB modem, a Skype bez problémů běžel. Teď jseme byl nucen PC kompletně přeinstalovat, a všechno šlape, internet běží, ale když pustím Skype, abych se přihlásil svým jménem a heslem, Skype se pouze připojuje, a po nějaké době nahlásí, že počítač není připojen k internetu, ač internetové připojení je zapnuto. Pokud ovšem během připojování Skype jinak nevyužívám internet, modem indikuje, že momentálně neprobíhá žádná komunikace, takže Skype se nepřipojuje pomocí modemu. Jak ho mám "donutit", aby detekoval internetové připojení a připojil se?? Díky..
Re: Skype nedetekuje internetové připojení
Mrkni ve Skype do Nástroje - Nastavení - Rozšířené - Spojení - zda máš vše správně nastaveno.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Skype nedetekuje internetové připojení
No právě, tam se dá nastavit akorát libovolný port pro příchozí, pak zaškrtnout, jestli požít porty 80 a 443 jako alternativy, a automatická detekce proxy.. to mám, takže tady bych problém neviděl..
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19 Odpovědi
- 7983 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Fargotroniac
-
- 6 Odpovědi