Ahoj, mam takovy problem s notebookem. Při startu jede všechno normalně ale po spuštěni třebas videa na youtube se objěvi modra obrazovka viz. odkaz: http://photo.uloziste.com/?fotka=82e134 ... c59&size=3 . Pak se to sekne a počitač jde vypojit jen odpojenim z napajeni. Děla to u více věci ale tohleto je asi tak největši problem. S grafickou kartou sem nic nedělal ani s ovladačem. Snažil jsem se najit novějši ovladač ale nic sem nenašel. GK: Ati mobility radeon HD 2400 OS: Xp home Budu rad za jakykoliv rady
Naposledy upravil(a) Ltb dne 16 srp 2011 15:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Doplněn nadpis
No vypadá to na smrt gk, každopádně zkus aktualizovat (přeinstalovat ovladače gk), může to být cokoli, ale podle té fotky jsou na display takové fleky. Zkus sem dát teploty notebooku.
tak sem se koukal a na monitoru važně žádny fleky nejsou ta fotka je z mobilu a je dost nekvalitni, šlo mi o to aby to šlo přečist. ten typ notebooku je MSI EX610 http://msi.katalognotebooku.cz/notebook ... 610-008cz/
Při hledani g. ovladaču na ati.com mě to vždy odkaže na stranky msi a tam nic o ovladačích není :(
ahoj tak sem vygooglil,stahl a nainstaloval ale boužel u youtube to zase hodilo chybu ovšem nyní to byla nějaká jina ( na ty modry obrazovce to nezamrzlo jako vždycky ale asi po 2sec. to zmizlo a restartoval se noťak) ještě nějaký návrhy ? :(
hele tak jsem ja nevim, dle mě kdyby to bylo grafikou tak by nejělo vice věci než jen videa, skoušel jsem videa z ruznych portalu youtube,dailymotion atd. a všude to uděla to samy ale třeba hry kde to tu grafiku využiva mnohem vic tak neni žadny problem
Brave? Chrome? Opera? Firefox?
Potrebujem taky prehliadac, na ktorom funguje AdBlocker najlepsie. Potrebujem AdBlocker funkcny a na google chrome velmi nefunguje dobre.
Poslední příspěvek
Já mám Brave a říkám bravo. Vše šlape jak má. Přešel jsem z Chrome.
Zdravím mám problém nevím proč, když pustím PC tak se zdroj rozeběhne, ale chvíli mám černou obrazovku až po chvilce zdroj utichne a PC naskočí. Zkoušel jsem i jiný z droj a dělá to samé. Nějaké nápady??
AMD Ryzen 9 7900X / GIGABYTE B650 GAMING X /...
Poslední příspěvek
Čas od času deska trénuje ramky. Stává se mi to tak 1x do měsíce. Mám tu samou desku.
A robí to,aj keď to máš v biose vypnuté t.j. Memory Context Restore na možnosť enabled ?
Mě to netrápí, děje se to 1x za měsíc až 2.
Zdravím , počí tač jede v pořádku . jenže při přepnutí na D.O.C.P počítač naběhne , ale po chvíli naběhne Modrá obrazovka s codem Memory managment. Pokud máte nějaký nápad , tak sem sním , protože já netuším. jedině koupit nový paměti ram cca za 6 k.
Poslední příspěvek
Pokud to jede v poradku na 3200, je zbytecna investice 6 tisic Kc.
chtěl bych si konečně poprve postavit svuj vlastní herni PC a chtěl bych vás poprosit o radu/návrh PC sestavy, za každou radu/návrh budu velice vděčný!
Využití:
90% času na tom plánuju hrát novější hry - konkrétně: Battlefield 6 /...
Poslední příspěvek
Ve variantě A jsou utajené typy, nelze hodnotit. Ke všemu vodník.
Varianta B může být řešením, když se smíříš s minulou generaci AM4.
Cenu si porovnej pro 3 komponenty. Grafiku, CPU, chladič Noctua. Ostatní komponenty *500Kč. (Např 2*KIT RAM za...