Čau prosím vás stala se mi dnes taková věc : normálka notebok jsem měl zaplej zhruba od včerejška tak o od poledne a přes noc kvuli stahováni ( bežné ) pak jsem v 9 hodin začal instalovat a stahovat patche na WoW ( nic neobvyklého ) skončil jsem v 21:15 ( patchovaní) během toho pouštění filmů , music prográmku , a celej den zaplej Tune up turbo režim (kvůli rychlejši instalaci , také nic neobvyklého ) okolo 22:00 zapinam WoW připojuju se nastavuju options ( grafika sound addony ....blbosti ) 1600x900 full grafik efekty trochu snizene nejake to rendrovani krajiny a tak a spell efektu a úplné vypnuti stínů . v pohodě odcházím notebook otevřenej do koupelny , přicházím z koupelny chystám si věci a najednou se to tvrdě vyplo ticho jako v hrobě ( před tím to trochu víc chladil větřák) a říkám si sakra .... tak a je to v ... zkouším ho následovně zapnout a nic tak jsem o nechal tak minutu ,protože jsem měl strach a povedlo se ho zapnout ( před zapnutím jsem vyndal napájecí kabel) . - Ják mám zjistit co se tomu stalo , nemohl se přehřát ( jakože asi jo , ale bylo by to po prvé) nemám si koupit pod NTB nějakou tu chladící desku ? není nějakej program na kontrolu teploty ? nebo co mám dělat aby se toto neopakovalo ? - konfigurace Windows 7 UL 64-bit intel core 2 graf : ATI Radeon 4gb ram 17'monitor (jinak pořád v napájení ) Ps : docel mě to vystrašilo jako kráva
Podle mě je to určitě přehřátím, taky se mi občas vypne při nějaké hře. Podložka by měla určitě pomoct, ale klidně bych s tím ještě počkal, jestli se to třeba nebude opakovat, protože jsi to měl asi fakt v zátěži. Jinak nejjednodušší způsob sledování teploty na procesoru je prográmek CoreTemp, pokud chceš sledovat teploty třeba i na disku a grafice, zkus Everest, ten ti toho řekne hodně
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...
potřeboval bych poradit s výběrem notebooku kolem 15k. Jediný požadavek co jsem dostal bylo aby na tom šlo rozjet Farming Simulator 2022. Stolní počítač bohužel známý nechce. Je mi jasné, že to za tuto cenu nebude mít s kvalitou moc...
Zdravím, přítelkyni po 6 letech odešel noťas, tak je čas na nový a vzhledem k tomu, že už o tom nic moc nevím, tak bych potřeboval poradit.
Především na studentské věci, čili office appky a sledování seriálů. Velikostně by asi bylo nejlepší okolo...
Poslední příspěvek
Mně tyhle dotazy připadají s prominutím nějak hloupé. Ty nemáš na Alze máš nějaký předvýběr ?
Pokud dáš na Alze filtr ceny a úhlopříčky vyjde ti jednoduše Lenovo IdeaPad Slim 5 15IRH9 Cloud Grey celokovový (záruka na 3 roky po registraci). Výdrž...
Ahojte,
Prosimvás, mám notebook který přestal ze dne na den nabíjet. Momentálně je úplně vybitý, když ho připojím k síti tak nenabíjí a nesvítí ani kontrolka nabíjení. Doufám že je jen vadná nabíječka. Notebook je mamky a nechce si zbytečně kupovat...
Poslední příspěvek
Asi se divit budeš.
Nějaký PC servis vyzkouší adaptér a určí závadu. Jak je NB starý?