zdravim,je dobře udělaný to větrání? takhle to mam v case a grafika kolem 60°C , procesor 56°C při Far Cry 2, jinak bez zátěže grafika 44°C a procesor 40°C. Je to dobře udělaný? nebo nějákou radu? díky moc
no pokud je možnost tak ho hoď eště dopředu jinak celkem vklidu ale taky záleží co je to za komponenty a co je na nich za chladiče
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Zdravím.Teploty naprosto bezproblemové , ale tento nákres je docela neštastný. Hodila by se celkem fotka. Ale i tohoto nakresu vidím, že by se hodil větrák dopředu do case aby nasaval vzduch a zaručil bezproblemový přísunu "studeneho" vzduchu.
Zkuste Google než založíte topic // CPU-ZHJTgoogleHW-MonitorCcleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
jo teploty jsou vklídku a těch 17C je blbost nvm proč ale ukazujou to snad všechny athlony x2 mě třeba ukazoval na jádrech 6C ale ta teplota cpu ukazovala zase správně, hold se někde soudruzi spletli
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Abys ochladil kompletně všechny komponenty, musí být umístěné větráky takto: tj. jeden vepředu skříně, další větrák vzadu, ve stejné výšce jako je procesor. Větrák vespod počítače není podle mě moc šťastné řešení. Budeš s ním luxovat celý byt
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Ahoj chci si koupit novou case. Stávající má špatný Airflow a díky tomu se mě přehřeje grafika a sekne se PC.
tahle se mě líbí a vypadá, že má dobrý Airflow. Jinak bedna okolo 3000.
Děkuji za rady.
Poslední příspěvek
Před koupí si ale prověř zda se ti tam vodník vleze....ale skříň je to relativně velká.
Alza mi nedorucila chladic na CPU, je to Endorfy Fortis 5, ale ako pozeram maju aj Dual Fan a neviem ci sa to oplati, kedze to pride do stredy a ja potrebujem mat PC uz v pondelok postaveny….
Je len o 10€ drahsi, ale cakat sa bude do 9. aprila...
Chtěl bych požádat o kontrolu a případnou diskuzi ohledně vybrané sestavy. Sestava je určena na hraní všeho možného na 1440p/165HZ monitoru, nic kompetetivně. Snažil jsem se vybírat smysluplnou kvalitu/výkon a došel jsem k ceně...
Poslední příspěvek
Ventus je to nejslabší řešení s nijak výhodnou cenou, lepší je i stejně naceněný Asus Prime, ideálně za minimální příplatek Palit GamingPro.
Deska je dost ošizená na chlazení napájení ( dva M2 sloty má těsně u zdroje tepla z grafiky. Připlatil bych...
Ahoj. Prosím o radu jak opravit překousané kabely reset sw, start tlačítko na pc case. Jaké vodiče koupit abych to pospojoval, pájet neumím. Stačí smrštovací fólie?
Bylo by dobré sehnat celý ten resetsw,speaker a led. Musím je vůbec zapojovat? Nebo...
Poslední příspěvek
Spoje lepené izolepou nedoporučuji, ten spoj má malou životnost.
to Hromotluk:
TY jsi jako projektant, který přišel ke známému (který chtěl namalovat rozvody vody na vytápění domu samotíží – tj. bez čerpadla). Projektant říkal, že majitel musí...