Zdravim, dlouho jsem tu nebyl a teď přicházím s problémem. Mám notebook Acer Aspire 1652 WLMi a funguje dobře. Jen se mi z ničehož nic snížila kapacita baterie z cca 60000mWh na 10000mWh. Tak můj dotaz zní jeslti neexistuje nějaký soft, který by se pokusil capacitu baterie aspon trosku vrátit zpět.
Čekal sem že kapacita baterie bude klesat, ale že klesne během nějakých 14ti dnů o tohle mi přijde divný. Díky za odpovědi.
Softy, které dokáží optimalizovat spotřebu a tím prodloužit životnost baterie jistě jsou, ale že by ji něco mohlo takto regenerovat je otázka - ale dnes je možné všechno. Pokud jde o ten rychlý pokles, je to možné. Pokud má baterka odslouženo, může odejít ze dne na den? Jak jsi to zjostil - to ukazuje ten notebook? (Tyhle stroje znám jen od pohledu! )
Prosím vás o radu ohledně neoriginální baterie do notebooku
Ale nevím zdali vzít 2 power výrobce.
Poslední příspěvek
Máš na notebooku instalovaný SW HP Support Assistent? Přečetl sis, co HP doporučuje po výměně baterky?
Úplně nabít, úplně vybít, úplně nabít, kalibrovat.
Zdravím, dnes jsem si zakoupil nový notebook (Macbook Air 2024) a mám otázku ohledně baterie, na jejíž odpověď jsem nepřišel ani po googlení. Chtěl bych, aby mi možná co nejdéle její kapacita vydržela, ale nevím, jak k tomu ideálně přistoupit. Ntb...
Poslední příspěvek
Nastaviť nabíjanie do 80%, NB môžeš ponechať trvale na adaptéri. Nabije sa na 80% (na to občasné využitie to stačí) a napájací blok prestane baterku dobíjať. Dnešné baterky v novom NB už nie je potrebné vybíjať - tak ju skôr zlikviduješ .
Příspěvek píšu pro kamaráda, jelikož je méně technicky zdatný a problém jsem se mu snažili vyřešit my, nicméně nám došly náboje.
Kamarád má herní počítač, sestava: i9-9900KF, RTX 3080, základní deska ASUS PRIME Z390-P, 32(16) GB RAM...
chci koupit nový notebook (s windows 11) pro nenáročného uživatele; budget +/- 9 až 13.000 Kč (koukání na filmy a nenáročná kancelářská práce).
Jediné konkrétní požadavky jsou delší výdrž baterie (v možnostech budgetu) + nějaká rozumná...
Poslední příspěvek
Dobře, rozumím. Možná tedy, dotaz upravím: co nejlepšího dostanu v tomhle budgetu, když mě bude zajímat primárně ta výdrž baterie (odolnost spíše, aby se to při běžném užívání za několik let nerozpadlo)? Nebo je to pak jedno (pokud to bude v tomhle...
Zdravím, Mám takový velice specifický problém koupil jsem jsi nvme disk do mého počítače jako direct upgrade z mého sata pomalého disku a chtěl jsem to hodit do asus prime a520m-k ,odmontoval jsem grafiku a pak jsem zjistil že sice slot na to mám...
Poslední příspěvek
Taky se mi podařilo ztratit u jedné MB šroubek, naštěstí tam pasoval jiný z rozebraného notebooku. Ale to ti asi nepomůže, že?
Není možné, že jsi zapomněl zapojit přídavné napájení grafiky? Grafiku je třeba taky důkladně zatlačit do slotu až na...