Dobrý den, mám takový problém... Doted sem hrál lolko úplně v pohodě na FULL HD bez lagů a bez problému. Jednoho dne my ale prostě začalo lolko nějak lagovat, podíval sem se do procesů a zjistil sem že procesor jede na 80-100% a tak sem snížil detaili nejdříve na medium ale žádná změna tak sem to dal na very low a sice je to lepší ale občas se mi to zasekne a na very low se mi to opravdu moc hrát nechce když sem to dříve hrávál na FULLHD poněkud se mi to hnusí a také bych potřeboval vyřešit tento problém protože mám také lagy u Fify 13 kde jede procesor také když se zapne hra na 80-100%
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Led 2013 14:49) ---
A v podstatě i nyní když mám zaplý pouze chrom tak jede na 59 někdy to skočí na 90 atd.
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Led 2013 14:51) ---
intel core 2 duo E6300 toto je můj procesor, není sice nejsilnější ale mám ho taktlí na 2.4 a dávám všechny hry co jen chci protože přecijenom zase tak náročný na hry nejsem. Je možné že prostě přestává sloužit?
Problém že mají jen jeden jack.
Takže asi jediná možnost jak sprovoznit mikrofon i sluchátka je koupení rozbočovače?
Zítra jdu do datartu.
Můžu buď poslouchat nebo mluvit.
Ale ten co mě poslouchá no fakt to zní hrozně fakt dutě tiše s takovým...
Poslední příspěvek
Hele koupil jsem funguje a když jsou černé ty konektory mají vždy značku buď bílou nebo jako výstupek to nemusím špatně rozeznatelné.
Mám barevné a jedu. Díky.
Ahoj, potřeboval bych poradit o novým procesoru k sestavě. momentalně mam R5 5600 a přemýšlím že původní prodám a koupím nový, rozhoduji se R7 5700X nebo R7 5800X.
Nejsem si jistý jaký vybrat, jeden žere 65W druhý 105W.
taký otázka zní jestli to...
Poslední příspěvek
Shokata88: 3200MHz bude oficiální podporovana rychlost, ale není problém nastavit i vyšší, na té samé desce mi s Ryzenem 5600X funguji 2x 16GB 3600MHz Kingstony.
Zdravíčko, potřeboval bych poradit s upgradem pc. Chtěl bych si pořídit lepší CPU ale moje znalosti jsou v tomto ohledu dost zastaralé a už se tomu nevěnuji nějakou dobu. Chtěl bych případně i více ram. A tak moje otázka zní na nějaké doporučení co...
Poslední příspěvek
Lepsi Intel nema smysl kupovat, tedy pokud necekas tuhou zimu a nechces ho pouzit jako primotop.
Dobrý den, dneska jsem si koupil nový procesor ryzen 5 5600 a po update Biosu na nejnovější mi nechce nastartovat, jenom svítí CPU bílé a nic jednoho když přehodil svůj starý R5 2600 tak mi funguje, nevite co je za problém?
Poslední příspěvek
Čím víc témat, tím víc adidas :roll: Proč nemůžeš pokračovat
Takže tam máš tu beta verzi? Zkusil bych se vrátit na dřívější verzi od 7B86vMF a vejš.