Je to sice zvláštní, že jsou v háji oba najednou, nicméně to tak opravdu vypadá. Myslím že mohu za všechny říci - nemáš zač (jestli je to vše, označ téma za vyřešené)
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
paměti jsme byli reklamovat a v pondělí by bych měl mít nové _______________________ (označení témata jako vyřešeného bych přenechal kolegovi da.backer - je to jeho vlákno, jen jsem se svezl )
Za vyřešené to asi neoznačí protože jsem to založil já.
Nicméně po přeinstalování z 32bit na 64bit to šlape jak má. Předtím jsem reinstaloval opět na 32bit a problém se znovu vyskytnul. Ted jsem ale neistaloval uplně stejné programy takže je možné že to kolidovalo kvůli nějakému SW.
1) Poprvé když nastal problém, reinstaloval jsem win, po reinstalaci bylo vše v pořádku. Stejná chyba nastala asi po týdnu. 2)Před měsícem jsem zakoupil WIN 7 PRO 64bit jelikož mi tato verze byla doporučovaná (měl jsem 32bit) a dnes po měsíci opět ta samá chyba. Házím LOG. Podotýkám, že jsem za poslední 14dní neistaloval nic do PC ! Je mi to velice záhadné. Jěště doplním, že tento měsíc jsem měl zapojené 2 HDD (nebyl problém) dnes mi očividně přestalo jít veškeré USB ale pc byl v chodu. Po restartu vůbec nenaběhl ani bios a pípal dlouze a cca.3 - 4s pauzy. Vypnutí napájení u zdroje a následného zapnutí Pc naběhl ale opět se odpojilo USB ale to až po něběhnutí windows. Tudíž opět to samé, vypnout ale odpojil jsem HDD a dvd rom a pc najel a zatím se drží. Tím ale nechci psát, že je to kvůli HDD (či poruše zdroje) tuto chybu v minulosti dělalo i při zapojeném pouze 1. HDD.
Asi mi nezbyde nic jiného než to někam odvést at mi to za nějakou pálku opraví. Opravdu už nevím co.
Pokud to dělá jen takhle tak to asi nemůže být HW ne ? Kdyby byl špatný HW tak by to mělo dělat neustále ?!
Ano, ten test paměti spusť. Vypadá to ale spíše na závadu zakladní desky.
Plus z první strany : Už to testuje 4h ramky a zatim žádná chyba. Divný je že je tam už 668% já myslel že to končí ve 100% čili RAM je OK (testováno memtest)
Zdravím mam problém každý den se me stane že při startu at už spustím jakou koliv hru nebo prohlížeč tak pc zamrzne a restartuje se stane se to max 3 za hodinu po zapnutí a pak je celej den klid.Zkoušel jsem přeinstalovat win nepomohlo.Při tom...
Zdravíčko, mám nový PC, tento týden se mi staly dvě nehezké události. 1. PC zamrznul na ploše a nešlo nic, nešel ani vypnout přes tlačítko. Musel jsem PC natvrdo odpojit od zdroje. 2. Při hraní GOW 4 hra spadla, vyply se monitory a na sekundu i PC,...
Poslední příspěvek
cau,
měl jsem podobny problém se skládačkou nové + staré komponenty. při hrani naročnějšich her se komp hodil do černého bsod a restartoval ihned, takže ani nešlo vidět, co mu je. můj tip byl dosluhující zdroj (přeci jen šlo o dědečka 7 letého),...
Ahoj,
po dlouhém googlení jsem nic moc nenašel, a tak to zkouším ještě touhle formou.
Po zapnutí War Thunderu při první bitvě (někdy ještě v lobby) přijde na cca 15-25 sekund brutální pokles fps na 1-10, přičemž se seká/glitchuje i zvuk a při...
Ahoj. Včera se mi 4 X samovolně vypnul PC. Opětovně jsem ho musel tlačítkem zapnout. Po 5tem pokusu zůstal trvale vypnutý a už nešel zapnout. Nesetkal se někdo s tímto problémem? Mohla by to být základní deska nebo zdroj? Dík za radu.
Poslední příspěvek
Pokud je to zdrojem, tak by měl být ještě v záruce. Je docela solidní, ale i takový může selhat.
Tím mizerným chladičem jsem měl na mysli ne ten od procesoru, ale ten srandovní kousek plechu nalepený na desce na kostičkách kolem procesoru...