Testnout a měřit je velký rozdíl. Pokud to nechápeš, není o čem diskutovat. 2BS: I multimetr z Tesca Ti změří, co potřebuješ, jen musíš vědět, jak na to.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Zkus vyjmout GK a zapnout PC a sleduj zda se rozsvítí, nebo bliknou další ledky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ahoj, potřeboval bych poradit o novým procesoru k sestavě. momentalně mam R5 5600 a přemýšlím že původní prodám a koupím nový, rozhoduji se R7 5700X nebo R7 5800X.
Nejsem si jistý jaký vybrat, jeden žere 65W druhý 105W.
taký otázka zní jestli to...
Poslední příspěvek
Shokata88: 3200MHz bude oficiální podporovana rychlost, ale není problém nastavit i vyšší, na té samé desce mi s Ryzenem 5600X funguji 2x 16GB 3600MHz Kingstony.
Zdravíčko, potřeboval bych poradit s upgradem pc. Chtěl bych si pořídit lepší CPU ale moje znalosti jsou v tomto ohledu dost zastaralé a už se tomu nevěnuji nějakou dobu. Chtěl bych případně i více ram. A tak moje otázka zní na nějaké doporučení co...
Poslední příspěvek
Lepsi Intel nema smysl kupovat, tedy pokud necekas tuhou zimu a nechces ho pouzit jako primotop.
Ahoj, chtěl bych poradit ohledně nového chlazení. Zde jsou moje komponenty a pod ně vypíšu i problém.
Mám -
1.Procesor - AMD Ryzen 5 5600
2.Chladič na procesor - ARCTIC Freezer A35 A-RGB
3. pasta použitá - ARCTIC MX-4 Thermal Compound
(sestaveno...
Poslední příspěvek
Foto otevrene skrine, kde je videt rozmisteni komponent a vsech ventilatoru by se hodilo take.
Dobrý den, dneska jsem si koupil nový procesor ryzen 5 5600 a po update Biosu na nejnovější mi nechce nastartovat, jenom svítí CPU bílé a nic jednoho když přehodil svůj starý R5 2600 tak mi funguje, nevite co je za problém?
Poslední příspěvek
Čím víc témat, tím víc adidas :roll: Proč nemůžeš pokračovat
Takže tam máš tu beta verzi? Zkusil bych se vrátit na dřívější verzi od 7B86vMF a vejš.