Jo to můžu portvrdit. Vloni jsem taky vyhodil jednoho Seasonica, typ už si nepamatuji, ale byla to jedna z těch lepších řad a vyšší peníze. A běžel jen asi 3 roky. Začal pískat nebo něco podobného.
Řekl, že se „zdražily“ Windows a nejlevnější ověřené teď stojí 2799 Kč.
Prý je to nejvyšší verze a nemusím řešit antivirus.
Na to jsem přistoupil a celou částku zaplatil (mám...
Poslední příspěvek
Zdroj je tam GIGABYTE P650G 650W GP-P650G. Technik se měl ozvat v 21. hodin na aktivaci OS. - Neozval se. Domluvili jsme se někdy okolo 19. měl plné ruce práce s rodinou a já měl pochopení. V tu chvíli jsem ještě nebyl na výpravě za tím, co jsem...
Ahojte skusal som prehodit na mojej pc zostave:
Asus b150 pro gaming
Cpu i7 7700
Gpu asrock 6600 8gb
16gb ram
pc zdroj z pôvodného corsair vs450 za silnesi zo starsieho pc za fortron 600w 80bpn
A este som menil chladic cpu za endorfy spartan 5. A...
Poslední příspěvek
Zkuste vyzkoušet zdroj.
Nejdříve zkontrolujte zda máte kabely správně nasazené, napájecí kabel a zda má zdroj vypínač.
Pokud stále nenaběhne vyzkoušet zdroj na prázdno propojením - využívá se k tomu zelený vodič připojený k pinu číslo 14, který se...
Mám už cca 10 let starý počítač a všechno fungovalo celkem v pohodě až do nedávna, kdy se nezapnul. Respektive se rozsvítí světla v bedně, větráky atd. nenačte se ale obrazovka - ta celou dobu nemá signál. V takovémto stavu je počítač...
Poslední příspěvek
To se mi u jednoho PC pred lety taky stavalo a po vymene za jiny zdroj bylo po problemu. Ale to bylo to PC po vypnuti uplne mrtve , zadne vetraky se nespustily.